Persaingan menghasilkan pernati pintar oleh segala macam jenama di seluruh dunia bagaikan tiada hentinya. Perkembangan pesat industri teknologi pintar telah mewujudkan persaingan sihat lalu menyaksikan penghasilan perantI pintar yang cukup luar biasa untuk pengguna.

Sebagai salah satu jenama yang sering dilihat sebagai penanda aras industri ini, Samsung sentiasa memperkenalkan inovasi terkini setiap masa. Dengan kajian yang cukup terperinci tidak hairanlah mengapa jenama asal Korea Selatan ini sentiasa hadir dengan cipta penuh revolusi terkini.

Meletakkan pelangganya sebagai fokus utama juga telah menjadikan Samsung sebagai sebuah jenama yang diiktiraf di dalam industri teknologi pintar. Terbaru, Samsung Malaysia Electronics telah mendapat pengiktirafan dari sebuah majlis berprestij iaitu Putra Brand Awards 2021.

Samsung Raih Lima Anugerah Berprestij & Diiktiraf Antara Jenama Mesra Pengguna Terbaik 

IKLAN

Pada majlis penuh gilang-gemilang tersebut Samsung Malaysia Electronics telah turut tersenarai sebagai ‘Hall of Fame’ dan dianugerahkan dengan ‘Brand of The Year’.

Mereka turut membawa tiga anugerah kategori Platinum Award iaitu menerusi ‘Communication Devices’, ‘Cameras, IT dan Office & Business Equipment’ dan ‘Personal Household & Outdoor Appliances’. Penganugerahan ini juga dilihat sebagai satu penerimaan cukup signifikan terhadap Samsung tang lebih membangunkan pelbagai teknologi dan inovasi berteraskan masyarakat.

Samsung Raih Lima Anugerah Berprestij & Diiktiraf Antara Jenama Mesra Pengguna Terbaik 

IKLAN

Menurut Ketua Pegawai Pemasaran Samsung Malaysia Electronics, Elain Soh, “Kepercayaan yang diberikan oleh pengguna terhadap jenama kami adalah sesuatu yang cukup berharga. Sejak ditubuhkan, Samsung telah menyediakan pelbagai peranti dan servis terbaik dalam merealisasikan janji kami terutamanya dalam tempoh dua tahun kebelakangan yang cukup mencabar”.

Samsung Raih Lima Anugerah Berprestij & Diiktiraf Antara Jenama Mesra Pengguna Terbaik 

IKLAN

“Kami juga menyediakan peranti yang lebih lestari dan mesra pengguna untuk memberikan tambah nilai di dalam kehidupan seharian pengguna. Menerima anugerah ini adalah satu perkara yang cukup membanggakan buat kami,” jelasnya lagi.

Putra Brand Awards merupakan majlis penganugerahan berprestij yang diadakans etiap tahun bagi memberikan pengikitrafan serta penghargaan kepada jenama-jenama pilihan pengguna sama tempatan mahupun luar negara. Tahniah MASKULIN ucapkan buat Samsung Malaysia Electronics.

Jangan lupa subscribe channel Telegram MASKULIN ya!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI