Buat penggemar filem dan drama bersiri memiliki sistem audio berkualiti tinggi di rumah merupakan satu keperluan yang sangat penting. Pada masa audio memainkan peranan sangat penting dalam menikmati hiburan pada skala yang lebih realistik.

Salah satu pengeluar peranti audio terkenal, Sonos memperkenalkan pembesar suara terbaru. Kehadiran pembesar suara baharu ini mengembangkan barisan teater rumah dan mudah alihnya, memberikan pendengar lebih banyak cara untuk berhubung dengan kandungan yang mereka gemar dengan lebih mudah.

Hadir dengan penampilan ulung Sonos Ray dari jenama ini, soundbar yang padat dengan bunyi mengagumkan untuk ruang yang lebih kecil. Ia mampu menyampaikan bunyi hebat yang membantu anda main, dengar dan rasa lebih banyak, sama ada di rumah atau di mana sahaja.

Sebaris Kualiti Audio Teater Rumah Terbaik, Sonos Ray Tawarkan Bar Bunyi Pada Serba Baharu

“Rumah kini menjadi teater filem, studio senaman, hab gaming dan banyak lagi, semuanya disokong oleh era penstriman yang tidak lagi eksklusif untuk hanya TV, muzik dan filem,” kata Patrick Spence, Ketua Pegawai Eksekutif Sonos. “Ray menjadikannya lebih mudah untuk meningkatkan pengalaman mendengar, kerana mampu memberi bunyi yang mengagumkan walaupun dengan saiznya yang lebih kecil.”

IKLAN

KUALITI BLOCKBUSTER SONOS RAY

Ray meningkatkan taraf hiburan di rumah dengan inovasi akustik baru yang menyampaikan bunyi seimbang, dialog yang segar dan bass yang mantap.

  • Bunyi Penuhi Bilik: Panduan gelombang yang direka khas memantulkan bunyi dari dinding ke dinding, dan pemprosesan yang canggih meletakkan elemen dengan tepat di seluruh bilik anda supaya anda berasa seperti berada di tengah-tengah cerita.
  • Tepat dan Seimbang: Sistem pantulan bass baru dengan reka bentuk proprietari memberikan tahap rendah yang mendebarkan dengan bass berwajaran sempurna, manakala akustik yang tepat mengharmonikan frekuensi pertengahan dan tinggi.

Sebaris Kualiti Audio Teater Rumah Terbaik, Sonos Ray Tawarkan Bar Bunyi Pada Serba Baharu

IKLAN
  • Diatur dengan Sempurna: Seperti semua speaker Sonos, Ray diatur dengan input Sonos Soundboard, sebuah koleksi pemimpin muzik, filem dan banyak lagi. Perhalusi bunyi lebih jauh dengan Trueplay untuk mencipta pengalaman mendengar yang ideal untuk mana-mana bilik.
  • Tingkatkan Pendengaran: Sonos’ Speech Enhancement memastikan kejelasan yang lebih hebat supaya anda tidak terlepas walau satu perkataan, manakala Night Sound mengurangkan keamatan kesan yang kuat supaya anda tidak mengganggu orang lain di rumah.
  • Reka Bentuk Kompak: Sama ada anda meletakkannya di atas meja media anda atau memasukkannya ke dalam credenza, reka bentuk Ray yang kurang menonjol dan padat sesuai untuk di mana-mana ruang.
  • Bunyi Lestari: Ray juga mempunyai pembungkusan reka bentuk yang paling mampan setakat ini, dengan kotak hadiah dan kusyen pelindung yang dibuat 100% daripada kertas kitar semula.

Sebaris Kualiti Audio Teater Rumah Terbaik, Sonos Ray Tawarkan Bar Bunyi Pada Serba Baharu

Ray membawa kesederhanaan dan fleksibiliti terkemuka Sonos ke tanda harga yang lebih mampu milik, menjadikannya mudah untuk membina teater rumah pertama anda atau berkembang ke lebih banyak bilik.

IKLAN

Soundbar baharu ini serasi dengan semua perkhidmatan penstriman kegemaran anda, jadi anda boleh menikmati filem, muzik dan banyak lagi dengan setup dan kawalan yang mudah – hanya buka aplikasi Sonos dan mula mendengar dalam beberapa minit. Anda boleh mengawal Ray dengan mudah dengan alat kawalan jauh TV anda, aplikasi Sonos, Apple AirPlay 2 dan banyak lagi.

Sebaris Kualiti Audio Teater Rumah Terbaik, Sonos Ray Tawarkan Bar Bunyi Pada Serba Baharu

Tambahkan sepasang Ones ke teater rumah anda untuk bunyi keliling atau sambungkan ke mana-mana pembesar suara Sonos untuk mendengar fungsi multi-room.

Pra-tempahan kini ditawarkan secara eksklusif di trysonos.my mulai 14 Mei. Ia juga boleh didapati menerusi rakan niaga rasminya seperti Harvey Norman atau Lazada Malaysia bermula daripada 24 Jun.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI