Jenama asal Jepun, UNIQLO mungkin sudah tidak asing lagi di kalangan penggemar fesyem kotemporari tempatan. Selain menawarkan seleksi pakaian dan aksesori pada ahrga berpatutan mereka juga dilihat sering menampilkan kolaborasi yang lebih bersifat lokal.

Sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri tahun ini, UNIQLO telah bersedia untuk menampilkan dengan tawaran seleksi pakaian menarik bagi meraikan perayaan yang cukup bermakna bagi umat Islam.

Tahun ini UNIQLO Malaysia memperkenalkan tema ‘New Season of Togetherness’ dengan menawarkan seleksi pakaian dari pelbagai jenis fabrik yang hadir dengan keselesaan berpanjangan. Bukan sahaja seleksi pakaian untuk lelaki dan wanita, UNIQLO turut membariskan untuk kanak-kanak.

Seleksi Raya UNIQLO Hadir Dengan Tema ‘New Season Togetherness’ Dari Pelbagai Fabrik

IKLAN

Bagi koleksi lelaki dan wanita di antara yang paling menarik perhatian ialah Batik Collection yang direka oleh Bai Popular. Pilihan untuk lelaki menyaksikan kemeja bermotifkan batik yang dihasilkan menggunakan kain kapas premium yang bukan saja lembut tetapi selesa dipakai sepanjang hari.

Seleksi Raya UNIQLO Hadir Dengan Tema ‘New Season Togetherness’ Dari Pelbagai Fabrik

IKLAN

Dari segi coraknya pula ia mengambil pengaruh Tirto Tedjo Pattern yang membawa simbol aliran cahaya berterusan dan turut membawa maksud optimis berpanjangan.

Selain itu UNIQLO turut memperkenalkan koleksi Baju Melayu untuk lelaki dan kanak-kanak. Lebih unik ia dihasilkan dari material jersi di mana ia lebih lembut dan bersifat mudah regang.

IKLAN

Seleksi Raya UNIQLO Hadir Dengan Tema ‘New Season Togetherness’ Dari Pelbagai Fabrik Seleksi Raya UNIQLO Hadir Dengan Tema ‘New Season Togetherness’ Dari Pelbagai Fabrik

Ia direka agar sesuai dipakai dalam kondisi cuaca yang lebih panas dan mampu membebaskan mengeringkan peluh dengan cepat. Koleksi untuk wanita pula menyaksikan pilihan blaus, skirt dan banyak lagi.

Koleksi serta pilihan ini telah pun mula didapati di outlet fizikal dan juga di atas talian UNIQLO bermula pada 4 April lalu.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI