Man and woman

Penyelidikan banyak mengatakan bahawa makanan yang mengandungi nutrisi yang baik boleh menghilangkan kesan negeatif terhadap zakar anda. Ia bukan saja dapat memberi impak pada tenaga malam anda, malah pemakanan yang baik juga membantu melambatkan proses mati pucuk terhadap lelaki. Jadi, cuba ambil makanan ini dan rasailah kelainan pada diri anda kurang dari sebulan.

 

Bayam

Tip Mudah Untuk Kuatkan Tenaga Malam Anda

Bayam, sayuran hijau yang kaya dengan pelbagai nutrisi dan enak apabila dimasak. Bayam kaya dengan magnesium, mineral yang mengurangkan keradangan dalam saluran darah, dan juga mampu meningkatkan aliran darah. Peningkatan aliran darah mendorong darah sangat penting kerana ia membantu dalam meningkatkan semangat di atas katil. Bayam juga kaya dengan folat, yang meningkatkan aliran darah ke kawasan yang lebih rendah, membantu melindungi anda daripada isu seksual yang berkaitan dengan usia.

 

Kopi

Tip Mudah Untuk Kuatkan Tenaga Malam Anda

Kajian Universiti Texas baru-baru ini menunjukkan bahawa lelaki yang meminum dua hingga tiga cawan kopi sehari atau 85 hingga 170 miligram kafein adalah 42 peratus lebih kecil mengalami penurunan ereksi daripada mereka yang mengambil hingga tujuh miligram pil perangsang setiap hari. Apa yang menyebabkan minum kopi menjadikan zakar anda kuat? Para saintis mengatakan bahawa perangsang itu mencetuskan reaksi dalam badan yang akhirnya meningkatkan aliran darah. Dalam pada masa yang sama, kopi membantu dalam penurunan berat badan dan stamina yang luar biasa. Menjadikan malam anda bersama pasangan lebih teratur.

IKLAN

 

Pisang

Tip Mudah Untuk Kuatkan Tenaga Malam Anda

Lelaki yang kuat mempunyai kesihatan yang luar biasa, jadi makan pisang untuk kalium, yang bagus untuk jantung dan peredaran darah anda. Mendapatkan kalium yang cukup membantu mengekalkan paras natrium anda dalam keadaan stabil, menghentikan tekanan darah anda membantu mengurangkan risiko masalah jantung anda. Sekiranya anda makan terlalu banyak garam dan tidak suka pisang, dapatkan kalium anda daripada jeruk atau kentang (mineral di dalam kulit).

 

IKLAN

Tomato

Tip Mudah Untuk Kuatkan Tenaga Malam Anda

Mnurut kajian dalam jurnal Cancer Epidemiology, Biomarkers dan Pencegahan menemui lelaki yang makan lebih daripada 10 biji tomato setiap minggu mempunyai risiko 18 peratus lebih rendah untuk mengaktifkan kanser prostat, hasil lycopene, antioksidan yang melawan toksin yang boleh menyebabkan kerosakan DNA dan sel. Satu kajian terdahulu mendapati sayuran berbentuk tanaman juga dapat meningkatkan morfologi sperma (bentuk), Lelaki dengan pengambilan tomato paling banyak menyumbang antara 8 dan 10 peratus lebih banyak ‘normal’ sperma.

 

Halia

IKLAN

Tip Mudah Untuk Kuatkan Tenaga Malam Anda

Pernah menganggap pasangan anda seperti halia? Manis-manis padas? Mungkin anda boleh mengambil halia ke satu fasa yang berbeza. Halia sebenarnya dapat membantu aliran darah dan meningkatkan kesihatan arteri. Rempah bertindak untuk meningkatkan tahap testosteron dan daya maju sperma. Jadi, jangan takut untuk makan halia. Lagi hebat jika anda makan halia begitu sahaja.

 

Buah Delima

Tip Mudah Untuk Kuatkan Tenaga Malam Anda

Segelintir pakar mempercayai buah epal tidak begitu membantu, tetapi sebiji buah delima dimana kajian Jurnal Antarabangsa Impotensi Research mendapati bahawa jus buah delima kaya dengan antioksidan yang menyokong aliran darah, dapat membantu memperbaiki masalah ereksi. Walaupun kajian ini dibiayai oleh POM Wonderful, kajian haiwan juga menunjukkan bahawa elixir meningkatkan tindak balas ereksi dalam tempoh yang panjang. Anda tidak mahi terlepas mengambil makanan ini secara harian bukan?

 

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI