Photo 1 (1)

Sebagai pegedar pelbagai produk makanan nutrisi dan suplemen sukan terbesar di Malaysia, MuscleManiaClub senitasa menawarkan tawaran terhebat buat pelanggan serta penggemar kecergasan.

Terbaru, jenama BioTechUSA telah diperkenalkan. Lebih menarik majlis pelancarannya turut disertai oleh duta jenamanya, Ulisses Jr., seorang pengamal kecergasan yang sangat popular.

Jelas pengasas MucleMania Club, Vincent Loh, pihaknya berbesar hati melancarkan BioTechUSA di Malaysia untuk peminat dan pelanggan setia kami.

Ulisses Jr. Lakukan Kemunculan Di Pelancaran BioTechUSA Di Malaysia

“Matlamat kami adalah untuk menyebarkan kesedaran mengenai betapa pentingnya menjalani gaya hidup yang sihat, sambil membantu meningkatkan industri kecergasan tempatan.

“Dengan pelancaran hari ini, saya sangat gembira bahawa pelanggan kami kini mempunyai akses kepada jenama produk pemakanan premium yang terkenal di peringkat antarabangsa. Terima kasih kepada BioTechUSA dan Ulisses Jr. untuk sokongan terhadap MuscleManiaClub, “kata Vincent Loh, pengasas MuscleManiaClub.

IKLAN

Ulisses Jr. Lakukan Kemunculan Di Pelancaran BioTechUSA Di Malaysia

SESUAI UNTUK SEMUA

Pertama kali ditubuhkan pada tahun 1999, BioTechUSA dikenali dengan makanan tambahan yang berkualiti tinggi, pelbagai serbuk protein, formula pra-senaman, produk stamina-bangunan, dan lebih daripada 40 produk vitamin untuk membantu meningkatkan dan meningkatkan individu dalam mencapai matlamat kecergasan ideal mereka. Produknya sesuai dan inklusif untuk semua individu, dengan pelbagai alternatif yang sesuai untuk vegan juga.

Kehadiran BioTechUSA terus berkembang di seluruh dunia, dengan produk dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi dalam pemakanan, kecergasan dan perundingan – ianya dijual di lebih daripada 160 kedai francais dan diedarkan di lebih daripada 70 buah negara.

IKLAN

Ulisses Jr. Lakukan Kemunculan Di Pelancaran BioTechUSA Di Malaysia

Di Malaysia, pelanggan boleh mendapatkan barangan keluaran BioTechUSA melalui MuscleManiaClub dengan lebih daripada 50 produk untuk meningkatkan prestasi kecergasan mereka, membolehkan mereka menjadi satu langkah lebih dekat untuk mencapai diri fizikal yang terbaik.

KEMPEN GAYA HIDUP SEIHAT

“Memperluaskan jejak BioTechUSA di Malaysia adalah satu peristiwa yang penting bagi kami. Memasuki pasaran Asia Tenggara sentiasa menjadi sebahagian daripada rancangan perniagaan kami selain dari negara-negara yang sudah sedia ada.

IKLAN

Kami berharap dapat terus menyebarkan mesej BioTechUSA untuk menyokong kecergasan dan menggalakkan gaya hidup sihat ke seluruh dunia.

Ulisses Jr. Lakukan Kemunculan Di Pelancaran BioTechUSA Di Malaysia

“Kami sangat gembira bahawa rakyat Malaysia kini akan mempunyai akses kepada pelbagai produk premium kami. Tidak ada tempat yang lebih baik untuk produk kami diperkenalkan di Malaysia, daripada di MuscleManiaClub.

“Salah satu misi teras kami adalah untuk bekerja rapat dengan komuniti kecergasan lain di seluruh dunia, dan perkongsian sinergi ini dengan MuscleManiaClub adalah bukti kami, “kata Balazs Levai, Pemilik dan Pengarah Jualan BioTechUSA.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI