Terlebih dahulu MASKULIN ingin ucapkan Selamat Hari Bapa buat semua kaum bapa. Jatuh pula pada hari Ahad, nikmatilah rehat yang secukupnya di rumah atau melakukan aktiviti kegemaran anda.

Bagi wanita dan kaum ibu, berilah ruang dan kesempatan untuk mereka bebas buat seketika.

Dan tidak salah untuk anda hargai suami pada hari bapa dengan memberikan hadiah-hadiah yang selama ini cukup diidamkannya. Orang lelaki sebenarnya tidak kisah kalau dia diberikan hadiah atau tidaktapi percayalah wahai wanita sekalian, dia akan sangat menghargainya!

Masih tajk terlambat untuk memberinya hadiah. Waktu terbaik ialah pada waktu dinner pada malam ini. Ikuti idea hadiah terbaik yang MASKULIN kongsi di bawah!

Jam tangan

Wahai Wanita, Ikuti 5 Idea Hadiah Paling Gempak Untuk Suami Sempena Hari Bapa!

IKLAN

Terdapat pelbagai jenis jam tangan dan jenama lelaki buat anda untuk memilih. Perhatikan gerak gaya suami anda, jika suami anda seorang yang lasak dan kaki gym, memilih jam tangan yang mempunyai tali yang berkualiti tinggi dan boleh digunakan di dalam air menjadi pilihan. Jika suami anda seorang yang elegen dan suka dengan gaya urban, pilihlah tali yang nipis dan minimalis dalam hiasan pada permukaan jam tersebut.

BACA: Sejarah Hari Bapa Yang Tak Diketahui, Antaranya Dicetuskan Oleh Wanita

Denim

Wahai Wanita, Ikuti 5 Idea Hadiah Paling Gempak Untuk Suami Sempena Hari Bapa!

IKLAN

Mungkin anda merasakan bahawa seluar jeans bukan hadiah paling sesuai untuk suami anda, namun hakikatnya, seluar merupakan perkara paling penting dalam kehidupan lelaki. Kebanyakkan lelaki tidak mahu menyatakan hasratnya untuk memiliki jeans kerana berasa seluar yang lama masih molek untuk dipakai. Namun, jika anda seorang isteri mengenali suami dengan baik, jeans atau apa jua jenis denim sangat sesuai untuk dijadikan hadiah buatnya. Lelaki lebih gemar mengenakan denim berbanding pakaian lain, kerana ia senang dipakai dan tidak perlu gosok! Mudah untuk anda juga para isteri!

Wangian

Wahai Wanita, Ikuti 5 Idea Hadiah Paling Gempak Untuk Suami Sempena Hari Bapa!

Kebanyakkan artikel kami berkaitan dengan wangian serig mendapat perhatian lelaki Maskulin. Lelaki gemar mengenakan wangian yang mahal dan tahan lama. Kadang-kala, lelaki akan menghabiskan duit pada wangian lebih dari makanan kerana lelaki hari ini lebih gemar menjaga penampilan diri. Dalam pada masa yang sama, lelaki sering berhadapan dengan bau yang sangat tidak menyenangkan tambahan apabila mereka sedang bekerja. Jadi, hadiahkan wangian mungkin boleh menggembirakan hati mereka.

IKLAN

Kamera Digital

Wahai Wanita, Ikuti 5 Idea Hadiah Paling Gempak Untuk Suami Sempena Hari Bapa!

Mungkin ada di antara suami anda yang gemar mengambil gambar tak kira apa jua jenis keadaan. Hadiah seperti ini dapat membantu menaikkan semangat mereka dalam menghasilkan rakaman hobi mereka. Tapi, cuba anda bayangkan anda belik kamera digital kepada mereka, anda juga beruntung, anda akan sentiasa menjadi model dalam gambar mereka. OOTD anda cantik, boleh muat naik di laman sosial media anda kan!

Tablet 

Wahai Wanita, Ikuti 5 Idea Hadiah Paling Gempak Untuk Suami Sempena Hari Bapa!

Ini mungkin menjadi idaman semua lelaki di luar sana. Kebanyakkan isteri tidak membenarkan suami menghabiskan masa dengan permainan ini kerana ia tidak mendatangkan faedah. Ketahuilah wahai isteri, permainan seperti ini lebih baik daripada mereka curang. Sekurang-kurangnya mereka curangi anda ke atas barang dan bukan perempuan lain. Hadiah seperti ini menjadikan anda Wife of the year! Namun, jika anda terlintas untuk hadiahkan ini kepada suami, buat rules agar mereka tidak asyik bermain! Good Luck!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI