Ramai lelaki zaman sekarang ingat perempuan hanya akan pilih lelaki yang kacak sahaja berbanding dengan lelaki muka biasa-biasa. Betul ke? Anda kena ingat walaupun kacak, ia tidak menjanjikan kebahagiaan rumah tangga.

Dikurniakan wajah tampan merupakan bonus bagi lelaki tetapi ada wajah yang sebegitu rupa sebenarnya tak menjamin wanita akan memilih anda sebagai teman hidupnya.

Mungkin ada yang tertanya-tanya kenapa sampai jadi begini dan menurut wanita yang sempat MASKULIN tanya, mereka katakan :

BACA: Ini Tip Mudah Untuk Jaga Kasut Kulit Agar Tahan Lama & Kekal Kualitinya

IKLAN

1. Lelaki Handsome Kuat Perasan

Lelaki kacak ni selalunya suka ingat diri mereka tu dah cukup sempurna sampai lupa diri dan berlagak. Senang cerita mereka akan anggap semua wanita suka dengan mereka dan ada sesetengahnya yang tak berapa nak serius dalam hubungan. Yeke?

2. Mereka Memilih Bulu

Tentang memilih bulu ini mesti kaum perempuan sangat setujukan? Zaman sekarang kaum wanita sangat hebat dalam memilih pasangan tapi malangnya sedar ataupun tak, lelaki kacak pastinya bukan antara pilihan utama kaum perempuan! Sebab tu lah ada sesetengahnya melabelkan mereka ni sebagai “nak perempuan hot je”.

IKLAN

3. Ikon Kasanova

Kasanova dan banyak spare part memang tak dapat dipisahkan dengan golongan lelaki handsome zaman sekarang ni! Hehehe. Pattern yang pilih rupa je mesti akan dilabelkan Kasanova. Ya, bukan semua lelaki macam tu tapi biasa lah sebab kan nila setitik kan?

IKLAN

BACA: Kenali 5 Jenis Jam Tangan Yang Sesuai Untuk Digayakan Lelaki Sepanjang Masa

4. Spesis Ini Banyak Alasan

Kalau perempuan terkenal dengan bebelan manja, lelaki handsome pula tak kurang hebatnya suka kasi 1001 alasan. Alasan yang selalu diguna pakai untuk nak melepaskan diri bila dah terkantoi atau nak jumpa perempuan lain. Tapi jangan ingat perempuan zaman sekarang tak bijak. Mereka lagi bijak dari apa yang lelaki fikir! Jangan berani-berani nak menipu perempuan. Hehehe