Lelaki Bad Boy Kekal Menjadi Pujaan Wanita, 
1. Konfiden Paling Utama
Wanita memang akan sentiasa tertarik dengan lelaki yang yakin pada dirinya sendiri. Untuk ‘gilap’ karekter bad boy, anda tak perlu fikirkan sangat apa yang orang lain kata selagi anda tidak berbuat salah. Kalau anda rasa nak approach seseorang wanita, approach saja dengan yakin. Lelaki dalam kategori bad boy dikatakan selalu cepat bertindak dan agresif.

2.Knowledgeable Tetapi Jangan Terlalu Menonjol
Berbual dengan gaya bersahaja dan jangan gelojoh! Baru borak sepatah dua kata dah request nombor telefon. Memang ‘mintak’ penampar kalau buat begitu. Ketika berbual, cari topik-topik ringan macam hobi, melancong atau makanan dan elakkan topik seperti politik atau pelajaran. Kalau berkongsi pengalaman, jangan asyik bercerita seolah-olah anda seorang saja yang hebat. Wanita memang pantang lelaki begini. Ayat yang power boleh earn respect semula jadi daripada wanita. Ingat, Anda tak boleh suruh orang respect anda. Instead, you have to earn the respect!  

5 Ciri Bad Boy Yang Cepat Cairkan Wanita
3. Jadi Wira Untuk Si Dia
Bad boy sejati adalah lelaki yang menjadi penyelamat tidak kira masa dan siapa. Takkan bila dah declare couple baru nak tunjukkan yang anda sanggup membantunya di kala susah dan senang? Sikap ‘memerlukan’ ini anda patut tanam dalam diri sedari awal lagi. Kalau wanita cerita masalah, dengar dan beri cadangan. Kalau dia dalam kesusahan, bantu dia. Bukannya asyik bercerita tentang masalah anda sahaja!

4. Jiwang bertempat
Bad Boy selalu memiliki satu atau dua ‘kemahiran’ seperti bermain muzik. Kalau anda tak tahu muzik atau kelebihan lain, gunakan teknik ‘jiwang’ seperti memberinya hadiah yang tidak disangka-sangka dengan kata-kata hebat yang memberi inspirasi dalam hidup wanita. Cukup-cukuplah dengan kata-kata “you complete me” dan sebagainya yang sudah basi. Sekali-sekala, buat suprise masa jumpa dia. Contohnya, keluarkan telefon dengan frontam menghala ke kamu berdua dan katakan “I have to show you the prettiest girl I’ve ever seen,” kemudian tekan klik dan tunjukkan padanya!

IKLAN
IKLAN
IKLAN
5 Ciri Bad Boy Yang Cepat Cairkan Wanita

5. Lawak Semula Jadi
Nam pun bad boy, jadi anda mesti tahu berlawak. Tidak kisahlah cerita betul atau cerita dongeng. Selitkan unsur lawak dalam perbualan. Cuma kena pastikan jangan banyak buat alwak lucah kerana wanita sekarang memang pantang dengar benda-benda macam itu.

 
Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI