Akan ada satu masa dimana manusia memerlukan peranti untuk dandanan di kawasan yang kadang kala tidak diberi penjagaan langsung. Ramai yang alpa dengan pertumbuhan rambut yang tumbuh dari hidung seseorang sehingga ia menyebabkan orang sekeliling anda tidak selesa.

 

Dengan kemudahan teknologi hari ini, pencukuran bulu pada rongga yang sukar tidak begitu sakit jika dicabut sehelai demi sehelai. Ada beberapa jenama pencukur bulu hidung yang bagus dengan bilahan pisau yang tajam dan tidak menyakitkan jika dimasukkan ke dalam hidung anda.

 

Philips

5 Pencukur Mudah Untuk Buang Rambut Dalam Hidung Anda

Sebagai salah satu syarikat berteknologi tinggi di dunia, Philips melakukan semuanya – dari TV dan stereo kepada juicers dan toasters. Malah, teknologi gergasi yang berasal dari Belanda ini telah menjadi pengasas kepada produk penjagaan lelaki dan produk penyingkiran rambut, menyusun (atau mencukur?) telah terbukti juga bahawa dengan cukur elektrik Norcelo diterima di peringkat universal. Oleh itu, tidak hairanlah bahawa Philips menjadikan produk yang terbaik untuk mencukur. Model ini menggunakan bilah ProtecTube, dibalut dengan salutan foil untuk menghentikan kerengsaan kulit dan direka untuk tidak menarik kulit lembut dalam hidung anda.

 

 

IKLAN

Panasonic

5 Pencukur Mudah Untuk Buang Rambut Dalam Hidung Anda

Pengilang Jepun adalah salah satu daripada inovator teknologi yang hebat dan sekarang berusia lebih dari 100 tahun. Dari segi alat dandanan rambut – pencukur, gunting rambut, trimmer untuk apa-apa jenis rambut muka atau rambut badan, Panasonic mempunyai tradisi yang kuat untuk pelbagai model tugas dan mengekalkan tabiat dandanan terkini. Ia adalah jenama yang sentiasa boleh dipercayai, mudah dan sentiasa bekerjasama untuk menyempurnakan hari anda. Mereka menggunakan bilah berputar hypo-allergenic yang memotong rambut di semua sudut untuk membersihkan dengan pantas dan kemas.

 

Remington

IKLAN

5 Pencukur Mudah Untuk Buang Rambut Dalam Hidung Anda

Jenama cukur klasik Amerika ini adalah lagenda dunia dan inovator lama buat dunia pencukuran. Ditubuhkan di New York pada tahun 1937, Remington memperkenalkan penutup kerajang pelindung dengan pencukur kering elektrik pertama, kemudian memberikan pencukur elektrik berkepala dua, dan perapi rambut pertama yang pertama. Inovasi berterusan, dengan produk yang sama berkesan untuk mmengeluarkan rambut daripada lubang hidung, badan dan muka anda. Siri perapi hidungnya terus menjadi tradisi dengan menggunakan kepala menegak dwi-bilah untuk menangkap setiap rambut di celahan.

 

BaByliss

5 Pencukur Mudah Untuk Buang Rambut Dalam Hidung Anda

IKLAN

Jenama yang berpangkalan di AS ini telah mengeluarkan produk rambut sejak akhir tahun 1950-an, apabila syarikat induknya ditubuhkan di Queens, New York. Permulaan yang sederhana mungkin, tetapi ia berkembang selama bertahun-tahun untuk menjadi salah satu jenama yang paling dikenali dalam penjagaan rambut dan dandanan dan tentunya menempah minat pada kalangan profesional rambut. BaByliss mula menghasilkan alat dandanan khusus untuk lelaki pada tahun 2003 dan menawarkan alternatif yang berpatutan kepada jenama nama besar lainnya. Pemilihan pemangkas hidung tidak kurang larinya. Model super murah yang mempunyai kepala yang berasingan pisau berputar, pisau menegak, dan perapi terperinci. Boleh juga untuk trim kumis, kening dan rambut pada telinga anda.

 

Paul Anthony

5 Pencukur Mudah Untuk Buang Rambut Dalam Hidung Anda

Menambah pelbagai pencukur elektrik, pisau cukur, dan gunting rambut dari jenama penjagaan bajet, penggunting Paul Anthony dan trimmer menjadi pilihan. Selain daripada boleh dibawa kemana-mana saja, ia juga menggunakan pisau berputar karbon tinggi, dan mempunyai cahaya LED yang berguna. Ia mempunyai kepala trimmer yang boleh berubah yang menyerupai cukur yang lebih tradisional untuk memperincikan garis rambut atau mengatasi rambut liar umum pada wajah.

 

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI