6 Produk Mampu Segarkan Wajah Dan Rambut

MUKA LESU?

Clinique Turnaround Revitalizing Instant Facial

Memberi kesegaran maksima pada kulit wajah lelaki. Tidak sekadar memberi kelembapan malah memulihkan kulit dari dalam dan memberi perubahan secara keseluruhan dari aspek kualiti kulit dengan membasmi kelesuan dan keletihan yang diekspresikan oleh wajah akibat seharian bekerja  serta mengurangkan garis halus selain membaiki tona kulit agar lebih sekata.

6 Produk Mampu Segarkan Wajah Dan Rambut

RAMBUT TIDAK TERURUS?

Bad Lab Like A boss

Mampu buat rambut tampak lebih kemas mengikut stail dan gaya anda. Clay rambut yang mempunyai garapan ‘fluidipure’ 8G yang merupakan ‘biometric’ aktif agar dapat mengelakkan iritasi pada kulit kepala dan rambut serta menjadikan rambut kelihatan stail dan segar.

6 Produk Mampu Segarkan Wajah Dan Rambut

IKLAN

RAMBUT BERMINYAK DAN BUSUK?

Schwarzkopf Profesional BC Scalp Therapy Deep Cleansing Shampoo

Nyata syampu yang membersihkan secara mendalam sehingga ke akar rambut agar membasmi kekotoran dan minyak akibat udara kotor. Kaya dengan panthenol, glycerin, asid amino dan vitamin B3 untuk melembut dan memberi kesegaran pada rambut.

6 Produk Mampu Segarkan Wajah Dan Rambut

WAJAH TIDAK BERMAYA?

IKLAN

Kiehl’s Ultra Facial Overnight Hydrating Masque

Memberi hidrasi berpanjangan pada kulit wajah kusam agar tampak lebih segar dan bermaya. Ia dirumuskan khas untuk semua jenis kulit agar kulit tampak lebih sihat.

6 Produk Mampu Segarkan Wajah Dan Rambut

BADAN BERBAU BUSUK?

Jack Black Cool CTRL Natural Deodorant

IKLAN

Bukan sekadar deodorant biasa yang hanya memberi perlindungan sementara. Mempunyai formula ‘free-alumunium’ yang hadir dalam teknologi membasmi bau badan, ia juga berfungsi sebagai anti-bakteria secara semula jadi untuk menghalang bau badan yang ketara untuk kesegaran sepanjang hari.

6 Produk Mampu Segarkan Wajah Dan Rambut

Biotherm Homme Aquafitness Shower Gel

Memberi kesegaran nyata buat tubuh dan rambut secara maksima. Hadir bersama sensasi haruman yang ‘fresh’ dan nyaman pasti buat diri anda rasa paling istimewa kala dibelai lembut.

 

 

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI