Menyaksikan persembahan fesyen dengan barisan peragawan dan peragawati berjalan gaya catwalk di pentas peragaan merupakan satu lumrah industri ini.

Namun satu kelainan telah ditonjolkan oleh AEON Fashion Preview edisi Jun 2023 apabila menyaksikan mereka menempatkan diri dalam Malaysia Book Of Records.

Rekod yang dicatatkan tersebut ialah jumlah model dan personaliti yang berjalan merentasi catwalk sepanjang persembahan fesyen yang berlangsung di IO City Mall Putrajaya pada Sabtu lalu.

AEON Fashion Preview Pecah Rekod Dengan 500 Personaliti Catwalk Di Runway

Mengulas kejayaan yang dicatatkan tersebut, Ketua Pegawa Dagangan dan Pemasaran AEON, Low Ngai Yuen berkata pihaknya sentiasa utuh memegang keazaman dan komitmen AEON terhadap gerakan fesyen yang lebih inklusif – disertai oleh pelbagai lapisan usia dari pelbagai latar belakang.

“AEON mweraikan setiap individu yang datang dari segenap latar belakang dengan tangan terbuka dan sepenuhnya.

IKLAN

“Kami percata fesyen ialah sesuatu perkara yang boleh digayakan dan dipakai oleh semua golongan dan persembahan fesyen kali ini memainkan peranan besar untuk AFP kali ini.

AEON Fashion Preview Pecah Rekod Dengan 500 Personaliti Catwalk Di Runway

“Sebagai peruncit ternama yang menyediakan barangan kepada orang kebanyakan dan keperluan pakaian, AEON meraikam kemeriahan kepelbagaian dan membolehkan setiap individu menyerlahkan gaya tersendiri masing-masing.

IKLAN

“Ia juga bertujuan menghidupkan keyakinan serta menggalakan orang ramai untuk lebih berani seperti tanda pagar #ownwhatyouwear, bangga untuk jadi diri sendiri dan menaikkan kuasa keyakinan individu,” tambahnya lagi.

AEON Fashion Preview Pecah Rekod Dengan 500 Personaliti Catwalk Di Runway

AEON Fashion Preview Pecah Rekod Dengan 500 Personaliti Catwalk Di Runway

IKLAN

Menerusi edisi AFP Jun 2023 mereka menampilkan beberapa kapsul persembahan fesyen mengikut tema tersendiri mengikut jenama di bawah AEON seperti Puteri, SCAR, M, ti:zed, iC, Agenda, Suave, Guys’ Vision, +Collection, Creme, JKids dan Scarlet inner.

Penggunaan fabrik linen ringan dan berliang yang lain dari kebiasaan, fabrik denim atas denim dan juga kepelbagaian seleksi pakaian sukan menjadi tarikan utama.

Mereka turut menampilkan koleksi khusus buat ibu hamil dalam meraikan keperluan berbeza mereka untuk kegunaan setiap hari selain koleksi pakaian menarik kanak-kanak.

@maskulinmy Kolaborasi antara dua jenama terkenal hadir dengan adidas Originals x BAPE Forum 84 Low. Apa yang menarik tentang kasut ini? Dan betul ke ‘rare’? #maskulin #majalahmaskulin #maskulinreview #adidasbape #adidasoriginals #sneakerhead #sneakers ♬ original sound – Maskulin

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI