AESOP PERKENAL PRODUK SELEKSI

Lelaki zaman moden kini tidak lagi lokek untuk berbelanja untuk mendapatkan produk penjagaan wajah dan kulit. Jadi tidak hairanlah semakin banyak produk penjagaan lelaki kini semakin banyak dan dihasilkan untuk tujuan lebih spesifik. Antara jenama yang sering menampilkan produk tumpuan adalah Aesop.

Terbaru, Aesop memperkenalkan koleksi istimewa yang merupakan salah satu koleksi untuk tahun 2020 iaitu Gift Kits. Menariknya koleksi ini turut diberi nama gelaran ‘Sensory Chronicles’. Setiap kita yang ditawarkan membawa pengguna untuk merasai sendiri sensasi minda dan sentuhan menerusi koleksi ini.

Aesop Perkenal Koleksi Gift Kit Menampilkan Lima Seleksi ‘Sensory Chronicle’

Dilancarkan pada 2 November lalu, setiap Gift Kit yang hadir dengan kotak khas diperbuat daripada 100 peratus bahan mudah reput atau biodegradable yang boleh juga dikitar semula. Ia sekali gus selari dengan ideologi jenamanya yang ingin mengurangkan impak terhadap alam sekitar.

IKLAN

TEMAN SASTERA

Jelas Aesop, koleksi ini juga mengandungi beberapa hasil seni sastera yang semakin dilupakan. Ia boleh dimuat turun sebagai eBook atau audio file (dalam bahasa Inggeris). Hasil sastera ini boleh dijadikan peneman tatkala pengguna merasai sendiri pengalaman escapism ketika menggunakan produk penjagaan kulitnya.

Aesop Perkenal Koleksi Gift Kit Menampilkan Lima Seleksi ‘Sensory Chronicle’

IKLAN

Terdapat 5 jenis Gift Kit berbeza yang ditawarkan oleh Aesop iaitu The Ardent Nomad, The Lore Collector, The Seasoned Wayfarer, The Mataphysical Voyager dan The Chance Companion.

Setiap satu hadir dengan karya sastera berbeza dalam bentuk digital hasil penulis terkenal seperti Isabelle Eberhardt, Lafcadio Hearn, Rabindranath Tagore, Joaquim Maria Machado de Assis dan Katherine Mansfield.

IKLAN

Koleksi Gift Kit ini boleh didapati di semua signature store Aesop seluruh negara serta stokis mereka yang terpilih.

Jangan lupa untuk subscribe YouTube MASKULIN untuk seleksi video menarik tentang gaya hidup lelaki!

https://www.youtube.com/watch?v=OkmUu0aCUac&t=7s

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI