Sebut sahaja namanya pasti ramai akan mula membayangkan kelunakan suara serba elegan ari vokalis yang cukup ikonik pada era kini. Anur Zain kini berada dalam kelasnya tersendiri dengan pengalamannya dalam industri hiburan selama kira-kira 40 tahun.

Terbaru, Anuar Zain mengajak peminat dan juga penggemar muzik untuk sama-sama menerokai momen manis bersamanya menerusi acara eksklusif, ‘Anuar Zain 40 Exclusive Up Close And Personal’.

Namun ia bukanlah acara yang biasa kerana ‘ANUAR ZAIN 40 EXCLUSIVE UP CLOSE AND PERSONAL’ hanya dibuka secara eksklusif buat mereka yang menghadiri AZ40 dan berdaftar melalui JioTix.

Anuar Zain Bakal Cipta Dua Sejarah Di Acara, ‘Anuar Zain 40 Exclusive Up Close And Personal’

Lebih menarik, menerusi acara ‘ANUAR ZAIN 40 EXCLUSIVE UP CLOSE AND PERSONAL’ dilaporkan dua sejarah baharu akan dicipta bersama pelantun suara ‘Lelaki Ini.’

Acara pada kali ini bukan sahaja menjadi medan apresiasi dari Anuar Zain buat peminatnya sejak 40 tahun lalu tetapi ia akan menjadi satu-satunya acara eksklusif bintang kesayangan ramai ini disamping meraikan ulang tahunnya yang ke-53.

Ia dijadualkan berlangsung pada 17 Februari 2024, bermula jam 3 petang. di JioSpace, Petaling Jaya.

IKLAN

“Acara ini juga merupakan tanda terima kasih yang tulus atas sokongan tidak berbelah bahagi yang diterima sepanjang kerjayanya dalam industri muzik,” kata Ketua Pegawai Eksekutif JioBuddy, Sean Ng.

Anuar Zain Bakal Cipta Dua Sejarah Di Acara, ‘Anuar Zain 40 Exclusive Up Close And Personal’

Bukan sekadar acara pertemuan biasa, malah merupakan bonus berganda buat peminat yang berjaya mendapatkan tiket ANUAR ZAIN 40 EXCLUSIVE UP CLOSE AND PERSONAL ialah anda akan dihiburkan dengan 10 lagu daripada Anuar secara eksklusif!

“Bertemu Anuar Zain, menyambut hari lahirnya, dan menikmati persembahan terbaiknya. Ini adalah cara terbaik untuk memulakan 2024 anda,” kata Sean Ng lagi.

IKLAN

Buat mereka yang menghadiri Anuar Zain 40th Anniversary Concert yang lalu, anda boleh mendapatkan tiket utama (priority tickets) ini bermula dari 5 Januari sehingga 9 Januari 2024, 11:59 malam dengan menyemak e-mel anda daripada JioTix.

Tiket akan dibuka untuk pembelian umum pada 10 Januari 2024. Jadi, dapatkan tiket utama (priority tickets) anda dengan melayari pautan ini: https://www.jiotix.asia/.

Selepas pembelian, e-mel pengesahan akan dihantar ke alamat e-mel yang didaftarkan dengan JioTix. Tiket anda akan dihantar melalui e-mel ke akaun anda dua minggu sebelum tarikh acara.

BACA: Muzik Untuk Menghibur, Chaan Terapkan Keseronokan Ketika Bertugas

IKLAN

Anuar Zain Bakal Cipta Dua Sejarah Di Acara, ‘Anuar Zain 40 Exclusive Up Close And Personal’

Untuk setiap pembelian tiket VIP 1 (RM688), nikmati hadiah tambahan bernilai RM34 mata JioRewards, untuk sebuah malam yang tidak boleh dilupakan. Beli tiket VIP 2 (RM588), dan terima RM29 dalam mata JioRewards, manakala pembelian tiket Diamond (RM388) membawakan anda mata ganjaran bernilai RM19.

Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi talian hotline tiket di 011-11900518.

Jangan lupa subscribe atau follow YouTube dan TikTok MASKULIN untuk seleksi video menarik seperti di bawah.

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI