Pelakon lelaki dari Amerika Syarikat yang kian menempa nama di Hollywood, Austin Butler sebelum ini terkenal dengan filem ‘Elvis’. Kemampuannya melakonkan watak penyanyi legenda tersebut mendapat pujian ramai.

Malah menerusi filem tersebut dia banyak mendapat anugerah pelakon terbaik dari pelbagai organisasi pengkritik filem seperti dari IndieWire Critics Poll, AACTA Awards dan juga Florida Film Critics Circle.

Austin Butler Kini Wajah Baharu Wangian YSL Beauty MYSLF

Pesona yang dibawa Austin Butler cukup sensasi menyebabkan YSL Beauty pun mengambil keputusan melantiknya sebagai wajah baharu MYSLF, wangian serba baharu yang mencerminkan bau maskulin tradisional.

Tampil tegap dan segak, Austin Butler yang dianggap sebagai simbol lelaki moden sempurna yang mampu menjelmakan semangat MYSLF dengan wataknya yang pelbagai rupa ketika dia digambarkan dalam pelbagai peranannya.

IKLAN

Tidak kiralah sama ada dari watak Elvis di mana dia menangkap emosi hidup yang mentah dengan memainkan legenda muzik hingga ‘Once Upon a Time…di Hollywood’ di mana dia memainkan watak pembunuh upahan Tex Watson.

Austin Butler Kini Wajah Baharu Wangian YSL Beauty MYSLF

“Dalam mencari sosok sesuai menjelmakan visi YSL Beauty tentang maskuliniti baharu, tiada pilihan yang lebih baik untuk kami melainkan Austin Butler.

IKLAN

“Hadirnya sebagai seorang insan dan artis membawa nilai-nilai yang dinyatakan oleh jenama kami melalui MYSLF, gambaran moden tentang apa yang dimaksudkan sebagai seorang lelaki,” jelas Pengurus Besar Antarabangsa YSL Beauty, Stephan Bezy.

Dipakejkan dalam botol lacquer berwarna hitam dengan dihiasi logo ikonik Yves Saint Laurent Cassandre, minyak wangi MYSLF adalah penerokaan dua dunia.

Austin Butler Kini Wajah Baharu Wangian YSL Beauty MYSLF

IKLAN

Pertembungan bauan menusuk di antara kesegaran dan sensual, bersih dan seksi, terang dan gelap – penuh dengan bergamot segar, bunga oren yang kaya dengan hati mutlak dan keserasian hutan yang berahi.

Ternyata YSL Beuaty MYSLF boleh menjadi pilihan yang tepat buat lelaki yang inginkan persona maskulin yang perkasa dalam aktiviti harian.

Jangan lupa subscribe atau follow YouTube dan TikTok MASKULIN untuk seleksi video yang menarik seperti di bawah!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI