elemen puma

Saban tahun jenama sukan dan gaya hidup terkemuka dunia, PUMA sentiasa menampilkan inovasi serta rekaan terkini. Ia bukan sahaja relevan dengan aplikasi elemen produknya tetapi dengan gaya terkini.

Antara langkah diambil untuk sentiasa mencuri perhatian penggemar fesyen ialah melakukan kolaborasi dengan jenama fesyen berpengaruh.

Sudah banyak kolaborasi yang diketengahkan oleh PUMA yang rata-rata membawa cabang streetweat atau berjinak-jinak dengan jenama high-end. Terbaru, PUMA melakukan kolaborasi bersama jenama fesyen popular, Von Dutch.

Elemen Throwback Jadi Tema Utama Kolaborasi PUMA x Von Dutch Elemen Throwback Jadi Tema Utama Kolaborasi PUMA x Von Dutch

IKLAN

Kedua-dua jenama gergasi ini melakukan kolaborasi dengan menampilkan koleksi fesyen dan gaya hidupyang meraikan sentimen throwback. Elemen sporty dibawa PUMA dan juga rekaan ikonik grafik besar oleh Von Ducth melahirkan seleksi produk yang cukup eksklusif.

Sebagai jenama ikon yang terkenal sekitar awal 2000-an, Von Ducth berazam melakukan comeback dengan meletakkan jenama mereka sebaris jenama baharu dan relevan.

LEBIH BERBEZA

Untuk koleksi PUMA x Von Dutch pertembungan elemen rekaan kontemporari dan gaya klasik trend sukan menghasilkan sesuatu yang berbeza daripada apayang pernah dilakukan oleh kedua-dua jenama.

IKLAN

Lebih menarik koleksi ini diinspirasikan daripada ekspresi individu yang ingin mencipta ‘dunia’ sendiri menerusi gaya fesyen dan mengaplikasikannya dalam kehidupan seharian.

Elemen Throwback Jadi Tema Utama Kolaborasi PUMA x Von Dutch Elemen Throwback Jadi Tema Utama Kolaborasi PUMA x Von Dutch

IKLAN

Antara seleksi porduk yang diperkenalkan menerusi koleksi ini ialah jaket reversable, crop top, kasut, t-shirt, topi dan juga seluar.

Koleksi PUMA x Von Dutch ini telah mula dilancarkan di Malaysia pada 12 September 2020 di outlet terpilih seluruh negara. Selain itu ia turut ditawarkan menerusi laman sesawang rasmi PUMA, Crossove Online dan juga ZALORA.

Buat anda yang ingin mencari pakaian dan perlatan sukan dari jenama PUMA, boleh lihat tawaran hebat di sini!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI