Di sebalik pandemik yang masih menghantui kehidupan harian kita namun kejohanan bola sepak terulung di Eropah, EURO kini sedang berlangsung. Sedikit sebanyak ia memberikan satu harapan baru bahawa dunia kini sedang menuju ke arah pemulihan seperti sedia kala.

Kesepaatan dan perpaduan yang boleh kita saksikan menerusi kaca televisyen pada setiap perlawanan memberikan ‘nafas’ baru kepada dunia. Bersempena dengan kejohanan ini juga, BOSS Parfums turut serta meraikan musim bola sepak ini dengan melancarkan kempen ‘Unite to Celebrate’.

Kempen yang cukup istimewa dari BOSS turut menampilkan lima orang pemain bintang terkenal dunia yang mempunyai karier cukup hebat dan dikenali peminat bola sepak.

EURO Fever! BOSS Bottled United Limited Edition EDP Kini Eksklusif Di Pasaran

Mereka terdiri daripada midfield maestro pasukan Jerman, Toni Kross, penyerang sensasi England, Harry Kane, pemain pertahanan Perancis, Raphael Varane, pemian tengah Sepanyol, Sergi Roberto dan legenda Colombia, Radamel Falcao.

Dengan status bintang yang dibawa mereka di atas dan juga di luar padang, kelima-lima wajah tang menjayakan kempen ‘Unite to Celebrate’ oleh BOSS ini mewakili generasi lelaki pada masa kini. Setiap seorang daripada mereka datang dari latar belakang berbeza dan substance yang bergaya kompleks dan variasi personaliti.

IKLAN

EURO Fever! BOSS Bottled United Limited Edition EDP Kini Eksklusif Di Pasaran

Namun dengan menjadi diri sendiri dan sentiasa bekerja keras membuatkan setiap seorang daripada pemain ini mengecap kejayaan dan seterusnya berstatus bintang.

Pengenalan BOSS Bottled United Limited Edition EDP oleh BOSS Parfums memberikan simbolik emosi yang cukup berkuasa meraikan perpaduan dalam sukan seperti bola sepak.

IKLAN

EURO Fever! BOSS Bottled United Limited Edition EDP Kini Eksklusif Di Pasaran

AKTIFKAN KESEGARAN

Bauan yang dihasilkannya pula seakan menghalusi sensasi bola sepak dengan aura kehangatan urban yang sedikit intense namun dalam masa yang sama menyentuh momen gemilang sukan bola sepak.

BOSS Bottled United Limited Edition EDP juga menawarkan bauan yang lebih segar dengan sentuhan signature BOOS Bottled. Nota bauan dari daun Buchu liar membuka kesegaran dan dijana pula oleh sensasi spearmint segar.

IKLAN

EURO Fever! BOSS Bottled United Limited Edition EDP Kini Eksklusif Di Pasaran

BOSS Bottled United Limited Edition EDP kini ditawarkan secara eksklusif hanya menerusi platform Zalora pada harga RM100. Anda boleh dapatkannya di sini.

Manakala pembelian bermula sekarang hingga 27 Jun bakal menerima Hugo BOSS pouch dan juga bola sepak secara eksklusif.

Mungkin ia juga boleh dijadikan sebagai hadiah yang cukup istimewa sempena Hari Bapa!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI