Legasi yang ditinggalkan oleh Bruce Lee terhadap senni mempertahankan diri dan dunia lakonan tidak akan pernah lapuk ditelan zaman. Pengaruh yang dibawa oleh mendiang Bruce Lee sehingga kini dapat disaksikan menerusi pelbagai paltoform seni filem dan juga televisyen.

Sebagai salah satu cara menghargai jasa yang dibawa oleh figura penting tersebut, G-SHOCK telah memperkenalkan sebuah jam tangan edisi terhad, MTG-G2000BL-9A atau dikenali sebagai Mr-G x Bruce Lee.

Pengenalan jam eksklusif edisi terhad ini juga turut meraikan ulang tahuh kelahiran yang ke-80, Bruce Lee jika dia masih hidup.

G-SHOCK Raikan Bruce Lee Dengan Jam Edisi Terhad 300 Unit Sahaja

IKLAN

G-SHOCK Raikan Bruce Lee Dengan Jam Edisi Terhad 300 Unit Sahaja

TEMA WARNA LEGENDA

Jam G-SHOCK yang pastinya menjadi buruan pengumpulnya tampil dengan warna hitam dan kuning sebagai satu tribute kepada tracksuit popular digayakan oleh Bruce Lee menerusi filem ‘Game of Death’ (1978).

IKLAN

Gabungan warna merah dan kuning pada bahagian emblem pula melambangkan falsafah seni mempertahankan diri yang diasaskan olehnya iaitu Jeet Kune Do.

IKLAN

G-SHOCK Raikan Bruce Lee Dengan Jam Edisi Terhad 300 Unit Sahaja

Dengan sarung titanium yang juga tahan calar, jam ini dilengkapi dengan bezel kristal saphire glass dengan ungkapan “Using no way as a way, having no limitation as limitation”.

Buat anda penggemar jam G-SHOCK, edisi terhad Bruce Lee ini dipasarkan pada harga USD4,000 (RM16,870) dengan hanya 300 unit dikeluarkan.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI