Kepada pencinta fesyen dan juga pengikut jenama gergasi H&M, sudah tiba masanya untuk kamu merasai gaya membeli-belah di lokasi yang sedikit sejuk dan tinggi. H&M bakal dibuka di Genting Highlands, Pahang! 

Bakal dibuka pada 5 Oktober 2017, stor terbaru ini bakal memberi anda satu pengalaman membeli-belah yang baru! Mana tidaknya, bukan hanya bisa membeli rekaan mewah dari jenama ini, malah pemandangan serta suasana yang segar buat kamu tidak keluar dari stor baru ini! Seperti biasa, jenama H&M ini memberi anda pelbagai pilihan trend daripada fesyen wanita, lelaki, remaja juga kanak-kanak. Apa yang paling ditunggu-tunggu adalah para pelanggan bakal ‘dihidangkan’ dengan trend fesyen fall yang terbaru! Gabungan workmanship yang lebih mewah, terperinci dan tinggi nilai buatannya menjadi kunci pada produk baharu jenama ini. Termasuklah jaket bulu yang bercorak, perincian seluar serta dress ala glam!

H&M Bakal Dibuka Di Genting Hinglands! Apa tunggu lagi?

Bagi meraikan pembukaan stor ini, 200 pelanggan pertama akan menerima tote bag dari H&M dan berpeluang untuk memenangi voucher membeli-belah yang bernilai RM500 dalam cabutan bertuah. Bukan itu sahaja, malah, bagi mereka yang datang beratur di hari pembukaan ini, bakal mendapat voucher membeli-belah sebanyak RM50. Hey, apa tunggu lagi?

H&M SkyAvenue berlokasi di  Lot 60, Level T2A & Lot 58, Level T2B, SkyAvenue, Resorts World Genting, Genting Highlands, 69000 Pahang. Ia beroperasi dari jam 10 pagi ke 10 malam termasuklah cuti am.

IKLAN

H&M Bakal Dibuka Di Genting Hinglands! Apa tunggu lagi?

IKLAN

 

IKLAN

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI