Jenama jam tangan terkenal, Ice-Watch telah menjadi penaja bagi banyak acara luar biasa di seluruh dunia.

Di antaranya ialah Perlumbaan Layar Global Perancis pada tahun 2016, Kejuaraan Formula Satu Abu Dhabi pada tahun 2016, Kejuaraan Polo Swiss pada tahun 2016, Lawatan Sukan Musim Sejuk Perancis pada tahun 2014, dan banyak lagi!

Sebagai sebahagian daripada inisiatif global, Ice-Watch turut memainkan peranannya dalam penganjuran aktiviti kecergasan dengan memperkenalkan salah satu acara larian terbesar dalam komuniti global kami untuk kali ke-6, Ice-Watch Colour Up The Night Run 2023.

Ice-Watch Colour Up The Night Run 2023 Berlangsung Penuh Kemeriahan
Pelepasan larian 5km oleh Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari & Dato Sri Meer Habib

Pada 2 Disember lalu, lebih 5,000 peserta tempatan dan antarabangsa telah menyertai Ice-Watch Colour Up the Night Run 2023 yang dianjurkan secara eksklusif oleh Time Zone.

Lebih menarik, edisi pada tahun ini menampilkan pengenalan jam tangan pintar pertama Ice-Watch dan penambahan inovatif pada perayaan iaitu ICE smart one.

Ice-Watch Colour Up the Night Run 2023 dianggap oleh mereka sebagai satu acara meraikan kesihatan, kecergasan dan perpaduan apabila mengumpulkan peserta dari semua lapisan umur dan latar belakang untuk sebuah malam yang tidak dapat dilupakan, penuh dengan keseronokan dan kecergasan.

Ice-Watch Colour Up The Night Run 2023 Berlangsung Penuh Kemeriahan

IKLAN

Seiring matahari terbenam dan landskap bandar berubah menjadi kaleidoskop warna, para pelari dan penonton sama-sama mengalami pengalaman yang mendalam dan bercahaya melalui jantung Shah Alam.

“Ice-Watch Colour Up the Night Run 2023 lebih daripada sekadar maraton; ia adalah perayaan kehidupan dan vitaliti,” kata Pengerusi Ice-Watch Malaysia, Dato Sri Meer Habib.

“Kami teruja untuk mengumpulkan komuniti yang beragam untuk merasai keajaiban acara unik ini.”

Ice-Watch Colour Up The Night Run 2023 Berlangsung Penuh Kemeriahan

IKLAN

Larian pada tahun ini menjadi lebih istimewa dengan pengenalan ICE smart one, sebuah jam tangan pintar canggih yang menggabungkan gaya, fungsi, dan inovasi dengan lancar.

Walaupun memiliki ciri-ciri seperti jam tangan pintar lain di pasaran, ICE smart one membezakan dirinya dengan tali jam yang boleh ditukar ganti, membolehkan pemakai meluahkan individualiti mereka dengan mudah.

Ice-Watch Colour Up The Night Run 2023 Berlangsung Penuh Kemeriahan

Koleksi ICE smart one merupakan bukti komitmen Ice-Watch terhadap inovasi. Dengan empat model yang mencolok, masing-masing penuh dengan warna yang cerah, koleksi ini menetapkan standard baru untuk jam tangan yang terhubung.

IKLAN

Jam tangan pintar ICE smart one mengintegrasikan teknologi terkini dengan sempurna sambil mengekalkan reka bentuk yang khas dari jenama, mengajak pemakai untuk merangkul masa depan penjagaan masa.

“ICE smart one adalah bukti komitmen kami yang tidak berbelah bagi untuk menggabungkan teknologi canggih dengan kecenderungan kami untuk reka bentuk yang unik,” kata Pengarah Time Zone Malaysia, Mirzan Meer.

“Koleksi ini melambangkan dedikasi kami untuk menyampaikan bukan sahaja jam tangan, tetapi pengalaman yang bergema dengan kepekaan moden dan gaya peribadi.”

Jangan lupa subscribe dan follow YouTube dan TikTok MASKULIN!

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI