Nama J Balvin di kalangan peminat muzik Latin sememangnya tidak asing lagi. Malah tidak salah untuk MASKULIN katakan bahawa J Balvin merupakan antara penyanyi Ltin paling berpengaruh pada masa kini.

Bukan sahaja pengaruh muzik tetapi gaya trendy yang dibawa oleh beliau sentiasa mencuri perhatian banyak pihak. Jika sebelum ini dia memperkenalkan koleksi kolaborasi bersama BAPE, kini J Balvin mengumumkan bakal mengeluarkan kasut kolaborasi bersama Air Jordan.

J Balvin Artis Latino Pertama Lakukan Kolaborasi Air Jordan 1

IKLAN

Tampil dengan gaya tie dye dan padanan warna pelangi, ia merupakan rekaan unik yang pasti menjadi rebutan ramai. Warna gradien pelangi bermula dari hujung kaki kasut hinggalah ke pangkal buku lali menjadi identiti unik rekaan kasut ini.

J Balvin Artis Latino Pertama Lakukan Kolaborasi Air Jordan 1
J Balvin Artis Latino Pertama Lakukan Kolaborasi Air Jordan 1

IKLAN

J Balvin menjadi artis Latino pertama yang menampilkan kolaborasi dengan model Air Jordan 1.

IKLAN

Pandangan dekat mendapat rekaan swoosh Nike diperkemas dengan outline potongan fabrik yang kelihatan jagged. Manakala logo Happy Face dari J Balvin pula terdapar pada bahagian luar kasut di atas buku lali. Ia turut terdapat di bahagian lidah kasut bagi memberikan sentuhan detail yang unik.

Pada persembahan separuh masa di Super Bowl LIV Halftime Show, J Blavin dilihat menggayakan kasut ini ketika menyanyi bersama Jennifer Lopez dengan lagu ‘Que Color’dan ‘Mi Gante’.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI