JAM GSHOCK

Nama Bruce Lee tidak akan pernah padam dalam sejarah seni mempertahakan diri dan juga filem aksi. Jika masih hidup legenda hebat ini memasuki usia 80 tahun. Bersempena dengan itu, Casio menerusi jenama jam popularnya, G-SHOCK memperkenalkan edisi khas dan terhad.

Jan G-SHOCK MRF-G2000BL dihasilkan menampilkan rekaan khas dengan ciri-ciri karakter dan semangat Bruce Lee. Dari segi luaran ia dibina dengan ketahanan fizikal, struktur dan bahan berkualiti tinggi.

Jam G-SHOCK MRG x Bruce Lee Dilelong RM48,888 Di Malaysia

Warna hitam dan kuning merupakan warna yang cukup ikonik dengan Bruce Lee. Sehingga kini tracksuit berwarna kuning dan hitam pasti akan dikaitkan dengan namanya. Keseluruhan rekaan jam pula mengambil inspirasi filosofi Jeet Kune Do dan juga idea falsafah Bruce Lee.

IKLAN

Jam G-SHOCK MRG x Bruce Lee Dilelong RM48,888 Di Malaysia Jam G-SHOCK MRG x Bruce Lee Dilelong RM48,888 Di Malaysia

KELUARAN SUPER LIMITED

Lebih menarik lagi ia hanya dikeluarkan sebanyak 300 unit sahaja di seluruh dunia. Dan terbaru di Malaysia ia turut menjadi item yang menjadi lelongan. Majlis lelongan yang dilakukan secara di atas talian tersebut dianjurkan oleh Cortina Watch.

IKLAN

Ia merupakan acara lelongan amal diadakan untuk peminat serta penderma yang berminat mendapatkan jam tangan eksklusif ini. G-Shock MRG x Bruce Lee telah berjaya dilelong pada harga RM48,888!

Jam G-SHOCK MRG x Bruce Lee Dilelong RM48,888 Di Malaysia Jam G-SHOCK MRG x Bruce Lee Dilelong RM48,888 Di Malaysia

IKLAN

Selepas menolak harga jualan, lebihannya akan disalurkan kepada Pertubuhan Penganut Bodkhiksetra Vihara Kuala Lumpur, sebuah pertubuhan bukan kerajaan yang menjaga kebajikan warga emas, anak yatimd an juga mereka yang kelainan upaya.

Kejayaan lelongan ini sedikit-sebanyak telah mampu membantu badan NGO tersebut untuk meneruskan kerja-kerja amal mereka.

Namun tiada maklumat tentang siapakah yang membida jam tangan tersebut pada harga tersebut.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI