Zepp Health Corporation, sebuah syarikat yang terkenal dengan teknologi boleh pakai pintar dan kesihatan, telah melancarkan Amazfit Active Edge pada 22 Disember 2023. Jam tangan pintar ini direka untuk pengguna yang lasak, penuh petualangan, dan kuat semangat.

Amazfit Active Edge menggabungkan kekuatan dan gaya jalanan dengan teknologi kesihatan terkini daripada Amazfit.

Sama ada meluncur di setengah gelongsor pada papan selaju atau melakukan lompatan  BMX di atas pili bomba, Amazfit Active Edge mampu mengambil bahagian dalam aktiviti paling ekstrem dan banyak lagi.

Jam Pintar Generasi Aktif, Amazfit Active Edge Sarat Ciri-Ciri Sokongan Lasak

Pemain papan selaju profesional, Haziq Ilham, berkata, “Yang menarik perhatian saya ialah mod sukan papan selaju pada Amazfit Active Edge! Ia merekod semua data yang berkaitan semasa latihan supaya saya dapat meningkatkan prestasi.

“Jam tangan ini tahan lasak dan sesuai untuk permukaan yang tidak rata dalam sukan ini. Gabungan warna dwi-tonanya menarik dan bergaya, sesuai untuk remaja yang mementingkan imej.

IKLAN

“Dengan kemampuan memuat naik imej tersuai, Amazfit Active Edge menjadi sebahagian daripada personaliti pengguna. Dengan harga ini, ia mudah diakses oleh semua yang mencari jam tangan pintar yang hebat,” tambahnya lagi.

CIRI PEMANTAUAN BAIK

Jam tangan pintar ini dilengkapi dengan skrin sentuh HD AMOLED 1.32 inci yang bersalut anti-cap jari, hayat bateri 16 hari khas Amazfit, Sistem Satelit Navigasi Berbilang Global (Multi-GNSS), dan navigasi untuk pemetaan landskap bandar yang tepat.

Dikuasakan oleh AI, Zepp Coach menawarkan Bimbingan Latihan dengan data agregat seperti pemantauan denyut jantung 24 jam, SpO2, dan tekanan untuk merancang latihan yang disesuaikan.

Dengan lebih daripada 130 Mod Sukan dan 7 daripadanya dikesan secara automatik, ia menyegerakkan aktiviti ke adidas Running, Strava, komoot, Relive, Google Fit, dan Apple Health, semua melalui Zepp OS 2.0. Aplikasi yang mesra pengguna membolehkan anda menyesuaikan pilihan aplikasi anda daripada senarai yang luas.

IKLAN

Jam Pintar Generasi Aktif, Amazfit Active Edge Sarat Ciri-Ciri Sokongan Lasak

Amazfit Active Edge tersedia dalam tiga warna dwi-ton: Lava Black, Midnight Pulse, dan Mint Green, setiap satu dengan tali unik yang bersinar, seunik mereka yang berani memakainya.

Rintangan airnya yang 10 ATM membolehkan atlet air ekstrem menggunakannya, baik untuk berselancar, bermain papan dayung, atau melompat tebing. Penduduk bandar tidak perlu bimbang tentang hujan, kerana rintangan airnya lebih dari cukup ketika melalui lopak.

IKLAN

Jam pintar ini mampu menjejak dan mengesan parkour, lompatan pelana, lompatan kucing, dan guling dengan yakin, sementara Amazfit Active Edge dapat mengesan kadar jantung dan oksigen darah walaupun setelah terhempas ke dinding. Ia terus menyampaikan notifikasi, permainan, dan ringkasan prestasi Peak Beats.

Bermula pada 22 Disember 2023, Amazfit Active Edge boleh didapati di Shopee di Pautan Shopee Amazfit dan Lazada di Pautan Lazada Amazfit, berharga RM599.00 dengan fon telinga percuma selagi stok masih ada.

Jangan lupa subscribe atau follow YouTube dan TikTok MASKULIN untuk seleksi video yang menarik seperti di bawah ya!

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI