LGBT merupakan nama yang tidak asing lagi dalam kalangan rakyat Malaysia. Saban hari, kita akan dikejutkan dengan cerita menarik tentang aktiviti harian golongan ini yang menggelikan. Komuniti ini sentiasa mendapat perhatian umum dan isu ini sedikit sensitif terutamanya dalam golongan Melayu dan agama Islam.

 

Kami tertarik dengan individu yang memberi cadangan untuk meletakkan golongan LGBT ini ke sebuah pulau selama 100 tahun tanpa apa-apa ekses terhadap dunia luar. Selepas 100 tahun, kita tengok apa yang jadi pada pasangan-pasangan ini.

 

IKLAN

 

Nak feel lagi dan hayati LGBT ni boleh baca Thread ini:

IKLAN

Cadangan yang berbentuk sindiran ini mendapat perhatian netizen dan ingin segera melaksanakan program tersebut. Malah ada juga yang memberi cadangan untuk menghantar golongan ini ke pulau-pulau tertentu. Lucu lah netizen ni.

IKLAN

 

 

Mungkin ini adalah salah satu sindiran dan teguran halus untuk mereka yang begelar LGBT? Rasa-rasanya diorang ni care tak pasal semua ni? Atau mereka akan terus memperjuangkan hak mereka? Tak kesah lah, Semoga kita semua mendapat hidayah daripadanya. Amin..