Mencuri tumpuan netizen, anak perempuan kepada aktor terkenal Jepun, Takuya Kimura berjaya debut sebagai model menerusi nama ‘Koki’.

Anak dara Takuya Kimura itu baru sahaja berusia 15 tahun tetapi sudah berjaya menjadi cover untuk majalah Elle Jepun edisi Julai 2018. Miliki ketinggian 170 cm, Koki dikatakan mempunyai persamaan yang menarik dengan bapanya, malah miliki rupa paras saling tak tumpah seperti aktor 45 tahun itu.

Kecantikan Anak Gadis Aktor Terkenal Jepun Takuya Kimura

Kecantikan Anak Gadis Aktor Terkenal Jepun Takuya Kimura

Bukan itu sahaja, akaun Instagram Koki telah mengumpul lebih daripada 400K pengikut dalam masa empat hari sahaja, rata-rata teruja untuk mengikuti kehidupan seharian anak gadis yang fotogenik ini.

IKLAN

Kecantikan Anak Gadis Aktor Terkenal Jepun Takuya Kimura

 

IKLAN

Koki menghadiri sekolah antarabangsa di Tokyo dan boleh berbahasa dalam bahasa Inggeris, Perancis dan juga Sepanyol. Seperti bapanya, Koki juga mempunyai bakat muzik dan sangat mahir dalam bermain instrument seperti seruling dan piano.

Sumpah sama sangat dengan bapanya. Korang tengok video ni.

IKLAN

#Kōki, #Today #ellejapan @ellejapan

A post shared by Kōki, (@kokiofficial_0205) on

Teringat masa zaman sekolah suka sangat layan drama Jepun. Lebih-lebih lagi drama Takuya Kimura seperti Long Vacation dan Beautiful Life, dengan rambutnya yang panjang beralun, OMG memang kacak habis.

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI