Untuk penggemar keyboard yang mahukan keselesaan dan kepuasan untuk menaip atau bermain game, anda pasti akan melalui hari-hari dimana anda mahu keyboard tersebut, namun anda tidak mampu kerana harganya yang mahal. Sebenarnya jika anda pandai cari, anda akan temui keyboard yang murah dan sesuai dengan penggunaan anda. Apa yang penting, keyboard tersebut nampak cool je bila ia terhias dekat atas meja computer anda.

Kepada penggemar permainan berkomputer dan apa jua kerjaya anda yang melibatkan komputer, sudah tiba masanya untuk mendapatkan keyboard baru yang murah namun berkualiti.

 

 

Official Zee-Cool Zc-wkm8 Keyboard & Mouse Combo

 Keyboard Bawah RM50 Ni Mungkin Sesuai Untuk Kaki Gamers

Keyboard wireless terbaik

Disertakan dengan kemudahan plug-and-play untuk pengguna yang inginkan kemudahan ketika mengendalikan laptop atau komputer. Selain dari kelebihan keyboard yang mampu menahan percikan air, keyboard ini sangat ringan dan tahan lasak untuk digunakan bagi pengguna komputer yang sering terlibat dengan aktiviti pemprograman dan pengaturcara yang hardcore.

 

IKLAN

 

GENUINE KM33 Backlit Mini USB Wireless Keyboard

 

Keyboard komputer mini murah untuk iPad 

Antara keyboard mini murah yang paling diari penggemar barangan berkomputer di pasaran. Bukan sahaja harganya berpatutan, tetapi persembahannya turut memuaskan hati setiap pengguna. Papan kekuncinya juga sudah dibuktikan tahan lasak serta memiliki sambungan USB untuk memudahkan penyambungannya ke peranti lain dengan cara yang paling mudah dan versatil.

Keyboard Bawah RM50 Ni Mungkin Sesuai Untuk Kaki Gamers

 

IKLAN

Logitech Classic PC Keyboard K100 

 

Keyboard PC murah

Keyboard nipis yang membantu pengguna untuk menjimatkan ruangan mereka di dalam bilik namun masih mampu untuk terus berasa selesa menggunakannya. Ia juga memiliki rekabentuk yang boleh mengelakkan keyboard tersebut daripada terkena tumpahan air supaya tidak merosakkan mekanisme dalamannya.

Keyboard Bawah RM50 Ni Mungkin Sesuai Untuk Kaki Gamers

LED Water Resistant Keyboard and Mouse Combo

 

IKLAN

Keyboard mekanikal terbaik untuk gaming

Keyboard berbentuk multimedia yang dikhaskan untuk gaming dan penggunaan hardcore ini menjadikan ia suatu keyboard yang paling dicari oleh para gamer. Paling menarik adalah ia didatangkan dengan tetikus yang memliki design yang hampir serupa. Rasakan keselesaan luarbiasa ketika menggunakannya walaupun untuk sepanjang hari.

Keyboard Bawah RM50 Ni Mungkin Sesuai Untuk Kaki Gamers

AN-300 IMICE Keyboard Rainbow Backlight

 

Keyboard murah dengan backlight

Rekaan kecil dan ringan yang cukup bersesuaian untuk kegunaan di pejabat. Mata kekunci yang mudah dikendalikan tanpa meletihkan pengguna jika perlu bekerja untuk suatu tempoh yang lama. Dengan backlight yang bewarna warni dan bergaya menjadikan cara bekerja anda ini lebih versatil disamping satu butang yang boleh membuka dan menutup fungsi keyboard.

Keyboard Bawah RM50 Ni Mungkin Sesuai Untuk Kaki Gamers

*sumber: Productnation.co

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI