MASKULIN yakin ramai di antara anda kenal dengan watak Pac-Man yang pernah popular pada era awal permainan video pada suatu ketika dahulu.

Anda masih ingat bukan akan karakter berbentuk bulat dan berwarna kuning yang kerjanya memakan ‘dot’ dan cukup fobia kepada hantu.

Okay sedikit throwback. Watak Pac-Man ini pertama kali diperkenalkan pada tahun 1980 di negara matahari terbit, Jepun. Dan karakter ini pada awalnya diberi nama ‘Puckman’ dan ia terinspirsari daripada bentuk bulat piza.

Kolaborasi Unik, Paco Rabane Perkenal Perfume Edisi Terhad 1 MILLION x PAC-MAN
Edisi khas Paco Rabane 1 Million Pac-Man

BACA: 10 Perfume Lelaki Bau Paling Tahan Lama Pilihan MASKULIN

Kepada anda yang mungkin kini sudah berusia 30 tahun ke atas pastinya cukup kenal dengan permainan video yang menjadi antara pencetus revolusi industri ini ke tahap populariti seperti sekarang.

IKLAN

Kini Pac-Man muncul sebagai antara permainan video paling penting dalam sejarah yang kini dikenali sebagai retrogaming.

KOLEKSI EDISI TERHAD

1 Million pula merupakan antara siri minyak wangi lelaki yang paling popular dikeluarkan oleh Paco Rabanne. Ia mengambil isnpirasi era industri 1 MILLION yang muncul dalam bentuk jongkong emas. Ia kini dianggap sebagai antara minyak wangi paling ikonik di pasaran.

Jadi apa kaitannya dengan jenama minyak wangi Paco Rabanne 1 Million dengan Pac-Man?

IKLAN

Kolaborasi istimewa ini menyaksikan Paco Rabane memperkenalkan ‘MILLION PAC-MAN: COLLECTOR EDITIONS’. Selain minyak wangi lelaki, 1 MILLION koleksi untuk wanita iaitu Lady Million turut diperkenalkan sama.

Apa yang menarik koleksi edisi terhad pengumpul istimewa ini didatangi dengan botol serta bungkusan berbeza daripada 1 MILLION yang biasa. Lebih hebat lagi setiap belian minyak wangi ini melayakkan anda untuk bermain permainan video MILLION x PAC-MAN.

IKLAN

Kolaborasi Unik, Paco Rabane Perkenal Perfume Edisi Terhad 1 MILLION x PAC-MAN

Di pek bungkusan minyak wanginya terdapar QR code yang membolehkan anda untuk mengimbas lalu bermain permainan video ini. MASKULIN difahamkan juga sesiapa yang mencatatkan jumlah mata tertinggi akan memenangi hadiah untuk diterbangkan ke Jepun!

Setiap markah yang diperolehi akan tersimpan dan carta tertinggi boleh disemak di laman sesawang miillionpacman.pacorabane.com

Koleksi edisi terhada 1 Million Pac-Man Collector EDT kini boleh dapati dipasaran dengan harga RM350 manakala Lady Million Pac-man Collector EDP, RM425.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI