Jenama mewah, Michael Kors dengan sukacitanya meelancarkan kempen iklan Musim Luruh 2023 untuk MICHAEL Michael Kors dan Michael Kors Mens.

Michael Kors mendapat inspirasi daripada pengembaraannya. Pertemuannya baru-baru ini dengan The Louvre di Paris mengilhamkan reka bentuk monogram kekisi berlian MK Empire Logo. Bersahaja namun gah, logo baharu itu memancarkan rasa bangsawan yang tidak dapat disangkal, sama seperti pantulan terang Louvre di langit malam Paris.

Koleksi Musim Luruh 2023 Michael Kors Inspirasi The Louvre, Paris

IKLAN

“Paris sentiasa menjadi sumber inspirasi yang tidak berkesudahan untuk saya,” kata Michael Kors. “Ia adalah bandar yang membuatkan anda ingin duduk di kerusi dan memerhatikan orang ramai kerana ia adalah filem fesyen terhebat sepanjang masa. Dan itulah yang saya ingin zahirkan di kempen ini.”

Untuk pakaian ready-to-wear MICHAEL Michael Kors, Musim Luruh 2023 menawarkan sentuhan glamor pada pakaian bermusim, cetakan harimau bintang siang ke malam dan pakaian luar yang mewah dan canggih. Palet warna neutral yang kaya, mudah dan hits imbangan hitam cetakan tebal dan aksen stud, digabungkan untuk mencipta pakaian musim luruh yang sempurna.Koleksi Musim Luruh 2023 Michael Kors Inspirasi The Louvre, Paris

IKLAN

Logo Empire yang elegan dipamerkan pada pakaian luar dan aksesori. Cetakan Logo Empayar Michael Kors menjadikan siluet perkakasan terbaharu jenama itu sebagai tarikan utama. Logo Empire dibayangkan semula sebagai corak rantaian yang menarik, dicetak dan ditenun dalam jacquard mewah, pada segala-galanya daripada lapisan ringan hingga ke bagasi dan beg tangan.

IKLAN

Fabrik Jacquard yang terkenal dengan keindahan corak tenunannya, berdiri sebagai lambang sebenar kualiti hebat dalam bidang tekstil. Dicipta dengan perhatian yang teliti terhadap butiran, Jacquard menggunakan alat tenun khas yang menganyam motif yang rumit, tekstur dan reka bentuk yang rumit ke dalam fabrik itu sendiri, menjadikan setiap karya sebagai karya seni.Koleksi Musim Luruh 2023 Michael Kors Inspirasi The Louvre, Paris

Di sebalik tarikan estetiknya, ketahanan dan kekayaan fabrik Jacquard memastikan ia bukan sahaja menghiasi, malah bertahan, menjadikannya pilihan yang diidamkan untuk haute couture, upholsteri dan hiasan rumah.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI