Kerjasama di antara UNIQLO dan atlet dari negara Sweden bukanlah perkara asing lagi. Sebelum ini kolaborasi sama tleah disaksikan menerusi temasya Sukan Olimpk sebelum ini yang berlangsung di negara Jepun.

Kesinambungan kerjasama tersebut diteruskan dengan pengenalan koleksi pakaian berteraskan sukan yang cukup berkualiti tinggi. Pada 13 Disember 2021, UNOQLO bakal melancarkan koleksi utility wear, +S Sport.

Koleksi +S Sport Utility Wear Dari UNIQLO Dihasilkan Bersama Atlet Profesional Sweden

Koleksi terbaru ini merupakan penambahan kepada seleksi untuk 2021 Fall/Winter LifeWear yang merangkumi pakaian pelbagai fungsi. Lebih menarik ia dihasilkan sepenuhnya dengan kerjasama bersama atlet profesional Sweden.

Misi mereka ialah menghasilkan pakaian yang cukup tahan lasak untuk aktiviti sukan dan dalam pada masa yang sama sesuai dipakai setiap hari.

IKLAN

Koleksi +S Sport Utility Wear Dari UNIQLO Dihasilkan Bersama Atlet Profesional Sweden

Pengenalan koleksi S+ ini turut dihasilkan bagi memberi sokongan dan galakan kepada gaya hidup aktif. Ia menawarkan bukan sahaja fungsi yang baik malah menampilkan karakter kelestarian terhadap komuniti menerusi aktiviti sukan, kecergasan dan juga pelbagai aktiviti fizikal yang lain.

MAKSUD +S

IKLAN

Terdapat tiga maksud unik di sebalik nama +S dinyatakan oleh UNIQLO. Ia adalah:

+ Sport: koleksin dihasilka untik semua aktviti kecergasan dan kesihatan

+ Sweden: kerjasama di antara atlet profesional dari Sweden

IKLAN

+ Sustainability: rekaan dan penggunaan bahan yang eco-friendly dengan rekaan tersendiri.

Koleksi +S Sport Utility Wear Dari UNIQLO Dihasilkan Bersama Atlet Profesional Sweden Koleksi +S Sport Utility Wear Dari UNIQLO Dihasilkan Bersama Atlet Profesional Sweden

UNIQLO juga menyedari bahawa masyarakat pada masa kini telagh memberikan lebih banyak perhatian kepada isu kecergasan dan juga kesihatan mental. Bagi melancarkan dua aktviti berbeza tersebut UNIQLO memberikan tawaran keselesaan, fungsi dan sifat versatiliti.

Koleksi ini bakal berada di pasaran pada 13 Disember 2021 menerusi UNIQLO Fahrenheit dan juga laman sesawang rasminya.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI