TIDAK SEMUA LELAKI SUKA DEKATI WANITA BERSAIZ ZERO. PAHA JUGA MENJADI ASET TERPENTING BAGI SESEORANG LELAKI UNTUK MENGENALI LEBIH DEKAT SESEORANG WANITA. JADI BUAT SEMUA GIRLS DI LUAR SANA, JANGAN GUSAR BILA MELIHAT PAHA ANDA TIDAK SEKECIL LIDI DI CERMIN. HARGAI TUBUH ANDA SEADANYA.

Lelaki Lebih Tertarik Dengan  Perempuan Berpaha Besar

LEBIH SEKSI

Lelaki suka akan wanita yang mempunyai bentuk tubuh yang melengkung kerana lebih feminin, seksi dan menggoda. Lelaki tidak memiliki tubuh seperti ini dan disebabkan inilah anda mampu menarik perhatian mereka.

LEBIH SIHAT

Paha besar pada wanita adalah tanda kesihatan yang baik. Dari kajian yang dilakukan mengatakan bahawa wanita yang mempunyai lemak di paha (peha besar) mempunyai umur yang lebih panjang berbanding mereka yang mempunyai lemak diperut. Kajian yang dilakukan oleh British Medical journal mengatakan bahawa wanita dengan punggung dan paha besar berisiko kecil untuk terkena serangan jantung.

MUDAH MELAHIRKAN ANAK SIHAT DAN CERGAS

Wanita yang memiliki paha besar mempunyai risiko kecil untuk meninggal ketika melahirkan anak. Dengan paha dan punggung yang besar, seorang wanita itu lebih mudah dan lebih kuat untuk melahirkan anak. Kajian lain yang dilakukan, wanita paha besar ini melahirkan anak yang cergas.

Lelaki Lebih Tertarik Dengan  Perempuan Berpaha Besar

PAHA BESAR TANDA KEKUATAN

Wanita paha besar mempunyai bahagian bawah tubuh yang lebih kuat dan kukuh, tidak mudah rasa penat untuk berjalan dan aktiviti lain untuk jangka masa yang lama.

LEBIH CANTIK UNTUK BERGAYA

Jika anda perhatikan artis dari barat wahai wanita, mereka lebih berbangga dengan miliki punggung dan paha besar. Mereka kelihatan cantik untuk pakai apa pun jenis pakaian.

Lelaki Lebih Tertarik Dengan  Perempuan Berpaha Besar

PAHA BESAR PUNYAI DAYA TARIKAN SEKSUAL YANG KUAT

Tidak seperti wanita yang mempunyai paha yang kecil, paha besar mampu menjadi daya tarikan seksual yang cukup tinggi untuk lelaki. Gunakan sepenuhnya bentuk tubuh anda untuk memikat pasangan anda agar lebih ghairah.

STAMINA YANG TINGGI

Kamu perlu berbangga wahai wanita, kerana anda mampu bertahan lebih lama diatas ranjang. Anda akan kelihatan lebih hot di atas ranjang dengan stamina yang anda miliki.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI