JENIS FOOT ARCH

Sukan dan hiburan merupakan dua industri yang kini tidak dapat dipisahkan. Jurang yang mungkin wujud suatu ketika dahulu terutamanya dalam industri permainan video kini telah wujud selari dengan sukan seperti bole sepak.

Seperti mana yang kita tahu, permainan video melibatkan genre bola sepak merupakan antara yang paling popular di dunia. Tapi berbeza pula pendekatan yang diambil oleh judul permainan video popular masa kini, ‘Fortnite’.

Terbaru dilaporkan bintang Paris Saint Germain dan Brazil iaitu Neymar bakal melakukan kemunculan di dalam permainan video tersebut.

Neymar Dilaporkan Bakal Muncul Di Dalam ‘Fortnite’ Tidak Lama Lagi

IKLAN

Menerusi beberapa siri ciapan di Twitter, Epic Games dan Neymar dilihat memberikan ‘hint’akan potensi kerjasama mereka. Walaupuin tidak banyak info lanjut dikongsi kedua pihak, namun dijangkakan skin Neymar bakal dimanifestasikan di dalam game tersebut.

IKLAN

Peminat Fortnite sendiri membuat spekulasi bahawa jersi ikonik Neymar dengan nombor 10 bakal menjadi tumpuan utama selepas Neymar sendiri memberikan reaksi menerusi Twitter.

Pada masa yang sama juga, DC heroes juga dilaporkan akan menerima perubahan sama berikutan sambutan luar biasa komik ‘Fortnite/Batman: Zero Point’.

IKLAN

Sehingga kini teaser Neymar Jr. x Fortnite bukan hanya berkongsi versi skin pemain bintang tersebut malah dalam versi atlet superhero. Berdasarkan beberapa imej, tapak kasut boleh Neymar mempunyai cakar dan juga gigi serigala.

Neymar merpuakan pemain bola sepak pertama yang mendapat skin eksklusif untuk game Fortnite dan ua dijangka mendapat sambutan luar biasa di kalangan peminat Fortnite.

Jangan lupa follow IG MASKULIN untuk update gaya hidup lelaki terkini!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI