Buat peminat jam premium atau mewah nama OMEGA pastinya tidak asing lagi. Di antara model jam OMEGA yang paling dekat di hati peminatnya ialah Seamaster.

Baru-baru ini OMEGA bersama beberapa tetamu selebriti telah meraikan Seamaster di Sanya, China menandakan pelancaran koleksi ‘Seamaster in Summer Blue’.

Keraian ini memberikan penghormatan kepada ikatan berkekalan antara barisan Seamaster dan lautan, semangat perintis jenama itu dan pencapaian luar biasa OMEGA dalam bidang jam tangan menyelam profesional.

Sebanyak tujuh model ikonik dengan sebelas jam tangan kesemuanya menjejaki trajektori daripada bergaya kepada serius teknologi menyelam.

OMEGA Raikan Koleksi Seamaster Di Pesisir Pantai Sanya

Antara paling ikonik ialah Summer Blue OMEGA digunakan dalam darjah yang lebih besar atau lebih rendah untuk mencerminkan rintangan air setiap Seamaster dan mengaitkan kelayakan yang menentang kedalaman di sepintas lalu: Aqua Terra mewakili permukaan yang dibasahi matahari, Ultra Deep jurang gelap.

Acara Seamaster in Summer Blue mencerminkan tema “Ketepatan di Setiap Peringkat”. Pada majlis sambutan ini, duta jenama OMEGA Liu Shishi, rakan jenama dan Amerika pelakon Glen Powell, juara luncur papan pendek China Qiu Zhuo, juara terjun bebas Zhang Yi dan ramai tetamu yang mengagumkan turut hadir menyaksikan inovasi jam tangan klasik OMEGA.

IKLAN

OMEGA Raikan Koleksi Seamaster Di Pesisir Pantai Sanya

MALAM ROMANTIS OMEGA

Ombak bergelombang perlahan dan masa menjadi perlahan pada makan malam romantis diterangi lilin OMEGA di atas pantai. Tempat itu dihiasi dengan skema warna Summer Blue, bergema reka bentuk daripada jam tangan baharu.

Angin laut yang segar bercampur dengan cahaya romantik lilin, mewujudkan suasana santai dan menggembirakan.

Para tetamu mendapati diri mereka tenggelam dalam suasana pantai biru yang indah, menikmati malam musim panas yang terpesona di tepi laut, dan diiringi muzik atmosfera.

OMEGA Raikan Koleksi Seamaster Di Pesisir Pantai Sanya

IKLAN

Dipamerkan di pantai ialah Seamaster Jam tangan Biru Musim Panas, bersama-sama dengan pemasangan yang mewakili rintangan air yang berbeza kedalaman dari 150 meter, 300 meter, 600 meter, 1,200 meter hingga 6,000 meter.

Di tengah-tengah rona laut dan langit yang sentiasa berubah-ubah, jam tangan Seamaster in Summer Blue mempamerkan warna yang unik, memantulkan cahaya yang beralih.

Kisah Seamaster adalah sumber kebanggaan bagi Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif OMEGA Encik Raynald Aeschlimann, yang memuji warisannya yang berkekalan: “Banyak penghormatan yang diberikan Seamaster di sini di Sanya menawarkan bukti serba bolehnya.

NAMA LEGENDA

Ia juga jam tangan yang bergaya mampu membuatkan sesiapa sahaja menoleh selain mampu bertahan dalam pelbagai persekitaran yang melampau.

IKLAN

‘The Seamaster’ adalah seorang legenda dan masih kuat. Pulau-pulau yang mempesonakan dan laut biru yang luas serta langit berfungsi sebagai persekitaran yang indah untuk Jam tangan Seamaster.

OMEGA Raikan Koleksi Seamaster Di Pesisir Pantai Sanya

Semasa perjalanan lautan Seamaster dalam Summer Blue, OMEGA menyediakan tetamu acara dengan pengalaman yang mendalam, membolehkan mereka untuk mendalam hargai koleksi Seamaster legenda jenama, semangat keberanian dan gaya unik.

Para tetamu juga mendapat pemahaman tentang ketepatan OMEGA pada kedalaman yang berbeza, seperti mengagumkan setinggi 6,000 meter malah 10,935 meter, memenuhi janji OMEGA untuk ketepatan pada Setiap Tahap.

OMEGA telah secara konsisten berdedikasi untuk luar biasa teknologi dan inovasi berani dalam bidang jam tangan menyelam profesional, dan berterusan untuk menyokong perjalanan luar biasa yang dikaitkan dengan penerokaan dan pemuliharaan lautan.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI