Kita sekarang masih lagi berada dalam bulan Syawal. Kebiasaannya pada bulan ini kita menyambut hari raya dalam suasana meriah dan rumah terbuka yang dipenuhi dengan juadah yang menyelerakan.

Tapi pada tahun ini, Syawal yang kita raikan bagi menyambut Hari Kemenangan sudah jauh berbeza. Kita masih belum menang. Kita masih perlu jaga kita. Penularan wabak COVID-19 masih lagi wujud di negara kita.

Lantaran itu, kita harus kekal dan patuh dengan segala SOP yang diperkenalkan oleh kerajaan sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB). Amalkan penjarakan sosial walau di mana kita berada.

Hari Raya Aidilfitri dan bulan Syawal pada tahun ini diraikan dalam keadaan norma baharu. Kita semua tidak dapat pulang berhari raya di kampung, mengunjungi sanak-saudara dan rumah terbuka sahabat handai.

Malah ramai yang terpaksa meraikan hari raya seorang diri. Namun usah risau kerana sambutan hari raya pasti lebih bermakna dengan Huawei Y6p, telefon pintar yang ditawarkan pada harga RM559 sahaja. Bukan sahaja murah, ia turut dilengkapi dengan pelbagai ciri-ciri terbaharu dan canggih.

Pengguna Huawei Y6p Ditawarkan Viu Premium Percuma, Y6p Dijual Pada Harga RM559 – Skrin, Bateri dan Gaya Besar!

PADANKAN DENGAN BAJU RAYA

Sambutan hari raya pada tahun ini lebih meriah di ruang digital. Panggilan video menjadi pengganti diri untuk bertanya khabar, bermaaf-maafan dan melepaskan rindu yang tersemat di hati.

IKLAN

Dengan Huawei Y6p yang dilengkapi dengan bateri besar dan tahan lama, ia mampu bertahan sepanjang hari. Malah Huawei Y6p juga menawarkan storan dalaman yang besar sesuai untuk menyimpan koleksi gambar dan video daripada ahli keluarga serta sanak-saudara yang bergambar di pagi hari raya.

Huawei Y6p juga menawarkan tiga warna berbeza. Menariknya, warna-warna ini sesuai dipadankan dengan baju raya dan menjadi aksesori pelengkap penampilan diri.

PANGGILAN VIDEO PENAWAR RINDU

Membuat panggilan video menjadi antara aktiviti rutin yang dilakukan oleh kita semua sepanjang tempoh PKP yang lalu hinggalah sekarang. Begitu juga di musim perayaan seperti sekarang ini. Dengan larangan rentas negeri, hanya panggilan video sahaja yang dapat menghubungkan anda dan orang yang tersayang.

Dengan skrin bersaiz 6.3 inci (resolusi 1600×720), Huawei Y6p memberikan keselesaan untuk anda melakukan panggilan video. Malah, ia memudahkan anda untuk melakukan interaksi yang lebih interaktif. Sebagai contoh, belajar memasak juadah hari raya hanya menggunakan panggilan video. Kerinduan makan juadah hari raya resipi ibu, pasti akan terubat!

IKLAN

Pengguna Huawei Y6p Ditawarkan Viu Premium Percuma, Y6p Dijual Pada Harga RM559 – Skrin, Bateri dan Gaya Besar!

MEMORI UNTUK KENANGAN

Abadikan kenangan hari raya dalam norma baharu ini dengan kamera berkualiti Huawei Y6p. Dengan kamera belakang 13MP dan hadapan 8MP, ia sesuai digunakan untuk anda mengabadikan foto dan video.
Huawei Y6p juga menawarkan ruang storan dalaman yang besar dengan 64GB. Dengan storan yang besar ini, ia boleh menyimpan ribuan keping foto dan video. Bukan itu sahaja, pelanggan Huawei Y6p juga boleh menikmati tawaran istimewa dengan mendapatkan storan cloud 15GB secara percuma selama 12 bulan.

E-DUIT RAYA

IKLAN

Pemberian duit raya juga cukup berbeza pada tahun ini. Demi mengurangkan kontak, penggunaan duit raya secara digital menjadi lebih popular. Huawei Y6p memberikan akses AppsGallery yang mana ia menawarkan beratus-ratus apps terkini yang memberikan kemudahan pemindahan wang yang lebih pantas dan mudah.

Di antara apps popular yang terdapat di AppsGallery ialah Maybank2u, Touch n’ Go eWallet, dan Boost.

Pengguna Huawei Y6p Ditawarkan Viu Premium Percuma, Y6p Dijual Pada Harga RM559 – Skrin, Bateri dan Gaya Besar!

TAWARAN HIBURAN HEBAT DI RUMAH

Pengguna Huawei Y6p Ditawarkan Viu Premium Percuma, Y6p Dijual Pada Harga RM559 – Skrin, Bateri dan Gaya Besar!

Khas buat pengguna yang membeli Huawei Y6p, anda akan ditawarkan servis penstriman Viu Premium secara percuma selama tempoh dua bulan. Pengguna hanya perlu memuat turun aplikasi Member Center di AppsGallery. Kod percuma boleh didapati di aplikasi Member Center tersebut.
Dengan Viu Premium, pemilik Huawei Y6p boleh menikmati pelbagai kandungan hiburan tanpa iklan. Jadi, usah lepaskan peluang untuk memiliki telefon pintar hebat ini di cawangan fizikal dan juga talian.

Y6p kini boleh dibeli di kedai rasmi Huawei di kedai fizikal serta dalam talian. Untuk maklumat lanjut, anda boleh melayari website sini

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI