7 Sebab Wanita Lebih Suka Lelaki Gemuk Berbanding Kurus

Macam Teddy Bear  – Ramai tidak tahu yang wanita juga punya cita rasa yang berbeza wanita kadang lebih suka kepada lelaki yang gemuk kerana mereka kelihatan  seperti teddy bear yang comel dan juga hangat apabila dipeluk.

Comel Dan Best Untuk Dicubit – Lelaki gemuk nampak comel tambah-tambah pipinya, geram betul rasa nak cubit je. Bukan sahaja pipi mereka yang menjadi mangsa, bahagian perut yang gendut juga menjadi tempat untuk dicubit. Saat anda rasa geram ke marah ke boleh la berbuat sedemikian

IKLAN

Tolong Habiskan Makanan – Kebiasaan wanita tidak mampu menghabiskan makanan jika ini berlaku, jangan bimbang kerana teman lelaki anda yang berbadan besar ini boleh  menghabiskan makanan anda. Jadi, taklah membazir.

IKLAN

Tidak Memilih Makanan Dan Paksa Diet– Satu lagi perkara yang menyenangkan bila bersama dengan lelaki gemuk ialah mereka langsung tidak cerewet dalam bab makanan, semua boleh diterima dan makan. Bayangkan jika anda sudah berumah tangga nanti, apa yang anda masak diterimanya. Mereka boleh makan apa sahaja dan anda juga boleh menikmati makanan bersamanya tanpa perlu terlalu pikir soal diet!!

IKLAN

Rasa Selamat – Mungkin fizikalnya yang besar menyebabkan wanita rasa selamat berada dengannya. Orang yang ingin ganggu pun rasa takut dengan teman lelaki anda yang punya fizikal besar dan gagah itu, malah lebih selamat dari gangguan orang ketiga, tidak la risau sangat teman lelaki anda dirampas wanita lain..

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI