Lihat sahaja lelaki yang aktif dalam aktiviti harian sama ada berkerja, bersuka ataupun beriadah. Apakah aksesori wajib yang selalu lelaki bawa? Pada masa kini lelaki dan beg seakan tidak dapt dipisahkan. Sama ada beg sandang, galas atau pun berbentuk folder, beg kini menjadi item yang cukup essential dalam kehidupan seharian.

Salah satu jenama beg yang cukup popular ialah Braun Büffel. Sering tampil dengan pelbagai seleksi beg yang berkualiti tinggi dan trendy, Braun Büffel kini memperkenalkan koleksi terbarunya yang akan diperkenalkan bersempena musim Luruh dan Sejuk 2021.

Perspektif Kontras Koleksi ‘Micro/Macro’ FW2021 BRAUN BÜFFEL Dalam Variasi Elegan

Lebih menarik koleksi ini hadir dengan tema ‘Micro/Makro’ yang membawa signifikasi rekaan yang sentiasa relevan dengan perkembangan fesyen semasa. Bagi koleksi ini, Braun Büffel mengajak kita semua untuk menerokai dunia yang penuh dengan kebarangkalian dan bereksperimen bagi mencari sesuatu cukup indah.

Perspektif Kontras Koleksi ‘Micro/Macro’ FW2021 BRAUN BÜFFEL Dalam Variasi Elegan

IKLAN

Sebagai salah seorang nadi utama koleksi ‘Micro/Makro’, Pengarah Kreatif Braun Büffel, Fabio Manzeri turut mengajak kita semua untuk melihat perspektif dunia yang sering berubah dan mencipta corak yang cukpu luas. Dengan mendakap konsep ‘Metamodernism’, koleksi ini juga dilihat sebagai pertembuangan sentuhan rekaan klasik dari Itali serta inovasi kejuruteraan hebat dari Jerman.

KOLEKSI KOTEMPORARI

Koleksi ‘Micro/Macro’ membawa refleksi tekstur dan warna dalam setiap rekaannya. Manakla karakter kotemporari dari setiap sentuhan pula dihasilkan dari apresiasi elemen klasik serta sentuhan kejuruteraan moden Jerman.

IKLAN

Perspektif Kontras Koleksi ‘Micro/Macro’ FW2021 BRAUN BÜFFEL Dalam Variasi Elegan Perspektif Kontras Koleksi ‘Micro/Macro’ FW2021 BRAUN BÜFFEL Dalam Variasi Elegan

Aplikasi sentimen lama yang dicantumkan bersama teonologi moden terkini menjadi koleksi ‘Micro/Macro’ Braun Büffel sesuatu yang bukan sahaja unik malah mempunyai nilai estetika cukup tinggi.

IKLAN

Malah tidak dapat disangkal bahawa koleksi Braun Büffel FW2021 ini juga dianggap sebagai pemangkian gaya klasik yang bersifat cukup ‘timeless’. Hadir untuk koleksi lelaki dan wanita, ia turut hadir dengan seleksi yang cukup banyak.

Perspektif Kontras Koleksi ‘Micro/Macro’ FW2021 BRAUN BÜFFEL Dalam Variasi Elegan Perspektif Kontras Koleksi ‘Micro/Macro’ FW2021 BRAUN BÜFFEL Dalam Variasi Elegan

Bagi koleksi lelaki penggunaan tona hitam yang cukup signifikan dan kombinasi material Recycled Nylon bersama Nappa memberikan ketahanan yang cukup baik. Antara yang ditawarkan untuk koleksi lelaki ialah Node, Iconic, Otto, Viktor dan banyak lagi!

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI