Image by garetsvisual on Freepik

Ramai lelaki zaman sekarang ingat perempuan hanya akan pilih lelaki yang ada kacak atau handsome semata berbanding dengan lelaki muka marhaen dan biasa-biasa.

Betul ke?

Dikurniakan wajah yang kacak dan tampan merupakan bonus bagi lelaki tetapi ada wajah yang kacak sebenarnya tak menjamin wanita akan memilih anda sebagai teman hidupnya.

IKLAN

Mungkin ada yang tertanya kenapa sampai jadi begini dan menurut wanita yang ditemui, mereka katakan :

Lelaki Kacak Kuat Perasan

Lelaki kacak ni selalunya suka ingat diri mereka tu dah cukup sempurna sampai lupa diri dan berlagak. Senang cerita mereka akan anggap semua wanita suka dengan mereka dan ada sesetengahnya yang tak berapa nak serius dalam hubungan. Iya ke?

IKLAN

Lelaki Kacak Memilih Bulu

Tentang memilih bulu ini mesti kaum perempuan sangat setuju bukan? Zaman sekarang kaum wanita sangat hebat dalam memilih pasangan tapi malangnya sedar ataupun tak, lelaki kacak pastinya bukan antara pilihan utama kaum perempuan! Sebab tu lah ada sesetengahnya melabelkan mereka ni sebagai “nak perempuan hot je”.

Lelaki Kacak Ikon Kasanova

Kasanova dan banyak spare part memang tak dapat dipisahkan dengan golongan lelaki handsome zaman sekarang ni! Hehehe. Pattern yang pilih rupa je mesti akan dilabelkan Kasanova. Ya, bukan semua lelaki macam tu tapi biasa lah sebab kan nila setitik kan?

IKLAN

Lelaki Kacak Banyak Alasan

Kalau perempuan terkenal dengan bebelan manja, lelaki handsome pula tak kurang hebatnya suka kasi 1001 alasan. Alasan yang selalu diguna pakai untuk nak melepaskan diri bila dah terkantoi atau nak jumpa perempuan lain. Tapi jangan ingat perempuan zaman sekarang tak bijak. Mereka lagi bijak dari apa yang lelaki fikir! Jangan berani-berani nak menipu perempuan.

https://www.youtube.com/watch?v=YfraUBuzbfw

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI