Man photo created by gpointstudio - www.freepik.com

Sejujurnya MASKULIN berasa sangat jelik dengan alasan tiada masa untuk bersenam. Disebabkan itulah kami di sini lebih senang menganggap lelaki yang langsung tidak bersenam sebagai seorang yang pemalas.

Anda sebenarnya tak memerlukan masa yang lama pun untuk bersenam. Percaya atau tidak anda boleh bersenam hanya dalam masa 4 minit sahaja!

Akan tetapi ia perlulah dilakukan secara konsisten setiap hari dan anda pula perlulah realistik. Dengan melakukan senaman 4 minit ini jangan pula harapkan perubahan pada badan dan tahap kesihatan berlaku sekelip mata.

IKLAN
Quickie Workout, Rutin Senaman ‘Ekspres’ Selama Empat Minit Saja Tapi Impaknya Tinggi!
Man photo created by serhii_bobyk – www.freepik.com

Apa yang MASKULIN boleh jamin ia akan beri satu hasil yang anda sendiri tak akan sangka dan ia mampu berlaku dalam tempoh 4 hingga 6 bulan.

Quickie Workout, Rutin Senaman ‘Ekspres’ Selama Empat Minit Saja Tapi Impaknya Tinggi!
People photo created by bristekjegor – www.freepik.com

Usah berlengah kerana anda boleh mulakannya pada hari ini! Ikuti step berikut untuk melakukan 4 senaman dalam masa 4 minit! Lakukan mengikuti turutan berikut dengan mengulangi sebanyak 2 reps.

IKLAN

Squats jumps – 20 saat
Rehat – 10 Saat
Push up – 20 saat
Rehat – 10 saat
Burpees – 20 saat
Rehat – 10 saat
Sit ups – 20 saat
Rehat – 10 saat

*ulang step dari mula

IKLAN

Dengan melakukan senaman secara konsisten seperti ini anda boleh hilangkan lebih 18 peratus lemak bada. Kepada yang ingin mencuba, selamat maju jaya MASKULIN ucapkan kepada anda.

https://www.youtube.com/watch?v=Bls5l7d0cVQ

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI