Dua nama besar yang tidak perlu lagi diperkenalkan dalam dunia fesyen terutamanya bagi penggemar streetwear. Virgil Abloh yang merupakan pengasas jenama Off-White yang juga merupakan pengarah artistik Louis Vuitton bukanlah calang-calang nama.

Begitu juga dengan Supreme yang kini menjadi jenama memiliki nilai eksklusif tersendiri. Jadi bayangkan bila dua nama besar ini bergabung mengeluarkan koleksi yang tidak dijual di pasaran.

Harganya pasti akan jadi luar biasa tinggi. Itulah yang dapat kita saksikan menerusi nilai pasaran t-shirt Virgil Abdol x Supreme MCA Box Logo yang kini dijual pada harga EUR10,000 (RM49,030)!

T-Shirt Virgil Abdol x Supreme MCA Box Logo Ini Dijual Pada Harga RM49 Ribu

IKLAN

T-shirt eksklusif ini merupakan hasil kerjasama dua nama besar ini yang dipertontonkan pada pamera ‘Fgures of Speech’ yang diadakan di Museum of Cotemporary Art Chicago. Dalam erti kata lain ia merupakan t-shirt keluaran sample yang tidak dipasarkan.

Jadi t-shirt ini benar-benar eksklusif dan sangat ‘rare’ terutamanya bagi pengumpul barangan Supreme. Ia telah ditawarkan pada saiz XL menerusi laman sesawang Suke’s Archive.

IKLAN

T-Shirt Virgil Abdol x Supreme MCA Box Logo Ini Dijual Pada Harga RM49 Ribu

IKLAN

Baju dengan rekaan boxlogo sememangnya item Supreme cukup popular. Apatah lagi untuk edisi ini yang dikatakan muncul dengan rekaan danw arna palingsukar untuk didapati. Dengan kombinasi warna merah, hitam dan hijau ia mengambil motif yang mewakili bendera Pan-Africa.

Siapa sangka sepasang t-shirt seperti ini mengalah harga sebuah kereta standard MyVi!

Dapatkan pelbagai rekaan t-shirt lelaki trendy pada harga murah di sini.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI