Tak Perlu Pasang Lilin, Guna Je Lampu RM2 Ini Untuk Terangkan Satu Rumah Masa Blackout!

1407

Bila blackout selalunya kita akan pasang lilin untuk terangkan rumah. Sebenarnya penggunaan lilin masa blackout agak membahaya kerana jika tak kena cara yang betul, lilin mudah terbakar.

Jadi bagi mengelakkan rumah terbakar, Wan Emilia Eliyshah ada berkongsikan sejenis lampu LED yang anda boleh gantikan penggunaan lilin masa blackout.

Bukan je murah dan penggunaannya mudah, yang lagi best lampu LED ini akan membuatkan rumah anda terang-benderang.

Jom ikuti perkongsiannya.

BACA: Kilatkan Lampu Kereta Yang Kuning Guna Kertas Pasir, Dari Kusam Nampak Baru!

Wajib beli lampu LED ini  

Okay kat IG aku dah share, ni aku nak share dekat FB pulak ?. Okay korang wajib beli lampu LED kat kedai ECO ni untuk waktu kecemasan time tak ada elektrik. Korang takyah dah pasang lilin, cari lighter ke psang torchlight hp ke dah lepas ni. Korang just beli lampu LED kecik ni pastu beli batery 3A yang kecik tu. Then terus pasang dan tampal je kat dinding. Nak kukuh letak lagi double tape kat belakangnya.

1. Ni benda lampu led nya ✌️ Kecik tapi padu geng.

2. Lepas tu korang beli siap-siap terus bateri saiz kecik ni. Sebab 1 lampu kena pasang 3 bateri ?

3. Sekali bukak, pehhhh!!! Sakit mata wow sebab terang gilaa.

4. Terang kan?

5. Okay korang tengok sendiri terang ke tak terang??? Tu baru 1 lampu geng. Belum dua tiga kalau bergabung ?

okay korang tengok sendiri terang ke tak terang??? tu baru 1 lampu geng. belum dua tiga kalau bergabung . ?

Posted by Wan Emilia Eliyshah on Monday, July 15, 2019

BACA: Tidur Dalam Keadaan Lampu Terbuka Meningkatkan Penambahan 5Kg Berat Badan – Kajian

Beli tu banyak sikit, boleh pasangkan kat rumah orang tua kita, senang orang tua kita click je lampu tu kalau tak ada eletrik. ❤️ Dan boleh juga buat meja makeup, letak kat sekeliling cermin ? fuhhh memang terbaikk!

Aku izinkan je sesiapa nak share wall aku ni?

Ni idea myfather myhero Wan Zool ❤️ dia yang buat dulu kat rumah. Jadi aku dan tu juga pi Eco! Hahaha pastu terus berhantu. Stok banyak habis!