Guardian, rantaian farmasi dan peruncit kecantikan serta kesihatan terkemuka Malaysia yang memiliki lebih 420 premis jualan di seluruh negara, sentiasa memenangi kepercayaan para pengguna dengan produk-produk yang berkualiti yang ditawarkannya. Kesemua produk Jenama Milikan Guardian dikilangkan dengan piawaian kualiti yang tertinggi, dengan produk yang relevan telah diuji dan dibuktikan secara dermatologi, dimana semakin banyak produk ini mematuhi garis panduan halal JAKIM.

Seiring dengan itu, Jenama Milikan Guardian dengan bangganya mengumumkan majoriti produk-produk keluarannya yang relevan kini telah mendapat pengesahan Halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) dan yang selebihnya di pelbagai peringkat proses pengesahan bagi mendapat sijil tersebut. Sehubungan itu, jenama tersebut kini dalam proses menghasilkan pembungkusan baharu yang memapar logo Halal JAKIM dengan jelas pada semua pek produk Jenama Milikan Guardian yang menerima sijil Halal. Produk-produk Jenama Milikan Guardian yang telah disahkan Halal oleh JAKIM adalah Gel Mandian, Gel Mandian Bayi, Losyen Bayi, Cecair Pembersih Wanita dan Vitamin jenis ‘Gummies’ untuk kanak-kanak.

Tidak Perlu Bimbang Beli Produk Di Guardian,  Kini Disahkan Halal Oleh JAKIM

IKLAN

Produk-produk berkenaan kini mempunyai bungkusan baharu dan boleh didapati di cawangan Guardian. Seperti piawaian bahan semulajadi dan organik, piawaian Halal mempunyai satu set bahan-bahan, proses dan metadologi yang dibenarkan. Kesemua garis panduan ini direkacipta bagi memastikan ketenangan fikiran dan keyakinan pengguna terhadap kebersihan dan kesucian produk-produk berkenaan.

IKLAN

Pensijilan Halal JAKIM memastikan semua piawaian ketat berkenaan dipatuhi di setiap peringkat pencarian dan pembelian bahan mentah; pembuatan; pengisian pergudangan dan lojistik di kilang bagi memastikan kesucian dan kebersihan kesemua produk-produk yang dihasil menepati syariah Islam. Pensijilan tersebut juga membolehkan kebolehkesanan disetiap peringkat proses bagi memastikan keterbertanggungjawab yang lebih besar.

IKLAN

JAKIM dianggap sebagai peneraju dalam pensijilan Halal dengan syarat dan prosedur yang amat ketat di peringkat global. Pensijilan Halal JAKIM diperakui dan dipercayai di peringkat antarabangsa.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI