topi kaledar lindungi

Kes pertama jangkitan Covid-19 direkodkan berlaku di Wuhan, China pada bulan Disember tahun lalu. Dan kini penularannya telah merebak ke seluruh dunia yang menyaksikan ratusan ribu nyawa diragut oleh wabak ini. Sejak itu, kita telah belajar untuk hidup dalam norma baharu seperti mekakai pelitup muka atau mungkin dengan rekaan terbaru ini, topi kaledar.

Pemintaan terhadap pelitup muka yang berkualiti sedang meningkat. Melihatkan perkembhan itu ValhallaMED memperkenalkan rekaan unik topi keledar ciptaannya. Topi keledar berteknologi tinggi itu diberi nama NE-1 Helmet dan ia kini dianggap sebagai antara alat perlindungan terbaik.

Topi Kalendar Canggih Ini Dikatakan Mampu Lindungi Dari Jangkitan Bahaya

Rekaan penuh teliti dan canggih tersebut melindungi pemakainya dari sebarang elemen bahaya seperti jangkitan daripada Covid-19. Selain itu ia juga sarat dengan pelbagai ciri-ciri moden. Sekali imbas ia kelihatan seperti topi keledar angkasawan dalam filem sains fiksyen futuristik.

IKLAN

MENYEDARKAN ORANG RAMAI

Didorong untuk meningkatkan dan mengembalikan kestabilan ekonomi Amerika Syarikat, ValhallaMED memperkenalkan ME-D Helmet buat pertama kali kepada umum pada bulan Ogos yang lalu. Ia merupakan sebahaigan daripada kempen untuk menyedarkan orang ramai terhadap bahaya wabak ini.

IKLAN

NE-1 Helmet from Danielle Ryan on Vimeo.

Topi yang memberikan pandangan 360 darjah ini turut menyokong sambungan rangkaian Bluetooth, sekali gus memudahkan pemakainya berinteraksi dengan dunia luar. Manakala bagi mereka yang kelainan upaya pendengaran masih boleh berkomunikasi dengan adanya cermin anti-silau dan anti-kabus.

IKLAN

Pada bahagian dalamannya juga terdapat penapis nanofiber dan sistem puryfying respirator. Siapa tahu mungkin tidak lama lagi kita boleh melihat individu menggunakan topi keledar ini dalam kehidupan seharian seperti dalam filem.

Jangan lupa untuk ikuti kandungan menarik di YouTube MASKULIN seperti di bawah.

https://www.youtube.com/watch?v=bKXzwwZEPmE&t=5s

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI