Selepas Honda EX5 Edisi Terhad, Boon Siew Honda (BSH) kini memperkenalkan Honda Wave Alpha menerusi kemas kini lebih menarik. Motosikal yang dikatakan terlaris di pasaran tempatan itu kini tampil dengan wajah baru menerusi pilihan warna terkini dan grafik baharu. Pilihan warna baharu Merah Sinar itu ditawarkan bagi menarik minat golongan muda.

Timbalan Pengerusi dan Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif BSH Sdn Bhd, Datuk Seri Wira Tan Hui Jing berkata pihaknya teruja dengan pengenalan warna baharu tersebut.

Grafik perlumbaan baharu itu kini ditawarkan kepada pengguna kerana sebelum ini grafik berkenaan hanya digunakan oleh pelumba-pelumba muda dalam perlumbaan Cabaran Honda Wave Alpha 2017.

WARNA DAN GRAFIK PERLUMBAAN BAHARU WAVE ALPHA: HARGA RM5086 SEUNIT

IKLAN

“Tetapi apa yang lebih penting, wajah sporty ini akan menjadi pilihan tambahan kepada model sedia ada di pasaran,” katanya.

Reka bentuk Honda Wave Alpha dapat menambahkan keseronokan dan pengalaman tunggangan. Ia dilengkapi dengan ekzos yang kelihatan lebih sporty, pemegang belakang yang selesa dan brek cakera (varian rim tuangan) untuk penampilan lebih menarik. Ciri-ciri penawaran yang lain termasuk panel meter yang lebih jelas , kebuk-u yang luas dan pelindung kaki bergaya.

IKLAN

 

HARGA:
Honda Wave Alpha Baharu (Merah Sinar) dijual pada harga RM 5,086.94 (termasuk GST) seunit.

IKLAN

 

WARANTI:
Boon Siew Honda menawarkan dua tahun jaminan pembuatan atau 20,000km (yang mana terdahulu).

 

GALERI

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI