Produk kemasan rambut lelaki yang paling hit untuk beberapa tahun ini. Extremely versatile dan sangat sesuai untuk lelaki yang sukakan gaya sederhana tapi masih bergaya. Tidak terlalu berkilat, ia memberikan efek mudah urus dan tidak terlalu sukar dibersihkan. Tidak kisah anda mempunyai rambut jenis apa, ia tetap paling mudah digunakan terutama di musim perayaan nanti. Ini pilihan wax rambut paling best dan sangat style!

Wax Menjimatkan, Lelaki Pun Nampak Stailo

 

DASHING SPIKY

Untuk anda yang menginginkan model rambut SPIKY, POWER & SPIKES jenis wax dari Dashing Spiky Web ini adalah pilihan yang tepat. Menjadikan rambut SPIKY berdiri kuat dan tahan lama sepanjang hari tanpa memerangkap peluh pada rambut serta sangat sesuai untuk lelaki berabut pendek dan kemas. Selain mudah bawa tatkala bercuti, ia menjanjikan gaya yang lebih relaks dan tak memakan masa terlalu lama untuk digayakan.

Wax Menjimatkan, Lelaki Pun Nampak Stailo

GATSBY SHARP LOCK

Kuasa kelembapan membuatkan rambut tampak lebih lembap, semestinya menyerlah aura segar, bertekstur dengan hasil yang konfem menakjubkan. Bauannya pun boleh tahan menarik dengan bekas berwarna merah yang memang cukup mengancam. Ini khas untuk anda yang sukakan gaya pacak sebab sentuhan Gatsby ini boleh menjadikan rambut anda melawan graviti! Boleh gunakan untuk rambut yang kering dan sangat mudah untuk digayakan walaupun setelah seharian anda keluar.

Wax Menjimatkan, Lelaki Pun Nampak Stailo

IKLAN

GATBSBY MOVING RUBBER

Untuk menampakkan sisi lebih ‘serius’ atau ‘berbahaya’, sentuhannya membuatkan anda tampak lebih berani. Yang ini, kesan kilatnya kurang sedikit, padanlah nak tonjolkan sisi serius.

Wax ini turut membentuk gaya rambut SHAGGY dengan efek ekstra kuat. Relevan untuk anda yang menginginkan gaya rambut Mohawk yang fashionable!

Wax Menjimatkan, Lelaki Pun Nampak Stailo

KENAPA LELAKI PERLU MEMILIH WAX!

 

IKLAN

JANGAN PILIH WAX KALAU ANDA SEORANG YANG SUKA GAYA KLASIK DAN SLEEK

Mungkin anda belum move on dengan pomade. Pomade memang berikan gaya sleek dan kemas rapi, berbeza dengan wax ia lebih easy work dan mempunyai tekstur yang lebih kasar, hasil akhirnya juga sangat asas dan buat anda nampak sangat natural.

 

TIDAK PERLU GUNA TERLALU BANYAK

Kalau anda jenis suka berjimat, wax adalah produk wajib anda beli. Hanya sedikit calitan anda boleh gayakan pada keseluruhan rambut. Kalau anda pengguna gel sebelum ini, mungkin dua kali picitan sudah pasti anda gunakan, tetapi tidak bagi wax.

 

IKLAN

ANDA LELAKI YANG TAK BOLEH TENGOK RAMBUT SERABAI

Kalau sikit-sikit sibuk betulkan rambut, wax adalah senjata yang patut anda gunakan. Sangat senang diuruskan sebab guna jari pun boleh!

 

WAX ADA HARUMAN YANG BEST!

Bukan setakat senang digunakan, ia turut mempunyai haruman yang membuatkan rambut anda segar sepanjang hari. Ala-ala selepas mandi.

TAK PERLU BELI YANG MAHAL

Paling best, harga wax ni semua lebih kurang sama, jadi pilihannya juga hampir sama setiap jenama. Bergantung pada anda suka brand apa tetapi pastikan ia serasi dengan rambut anda. Kalau tersalah beli biasanya boleh buat rambut rosak kekuningan dan muka pun boleh naik jerawat disebabkan elergi.

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI