Bilakah kali terkahir anda menonton sebuah program TV yang berteraskan automotif dan selebriti di Malaysia? MASKULIN akui penggemar automotif di negara kita cukup dahagakan sebuah program TV yang mengkhususkan fokusnya terhadap dunia permotoran automotif.

Anda tidak perlu rasa kecewa dan tertunggu-tunggu lagi kerana sebuah program TV terbaru terbitan NU Ideaktiv Sdn Bhd. berjudul ‘Roda Panas’ mampu memenuhi keinginan anda menyaksikan kandungan tempatan yang turut menampilkan selebriti terkenal.

‘Roda Panas’ merupakan program TV berteraskan automotif berdurasi selama 30 minit. Ia akan mebawa penontotn menelusuri dunia berkaitan automotif mengenai enjin, roda dan aktiviti yang berkaitan.

10 Sebab Kenapa Anda Wajib Tonton Program TV, ‘Roda Panas!’

Program ini juga bakal berkongsi pelbagai info menarik tentang modifikasi kereta dan motosikal, ‘review’ kenderaan dalaman dan luaran. Selainitum ia juga sarat dengan info untuk penonton tentang segala macam trend terkini tentang permotoran bersama dengan pemilik kenderaan tersebut.

Jadi anda tak harus lepaskan peluang menonton ‘Roda Panas’! Masih ragu-ragu?

Di sini MASKULIN senaraikan 10 sebab mengapa anda wajib menonton ‘Roda Panas’!

IKLAN

1.

Dapat saksikan secara eksklusif koleksi kereta dan motosikal selebriti terkenal tanah air.

2.

Menyingkap di sebalik apa yang membuatkan selebriti yang ditampilkan setiap episod mempunyai minat mendalam terhadap kenderaan mereka.

3.

‘Roda Panas’merupakan sebuah program automotif hiburan yang paling sensasi masa kini.

10 Sebab Kenapa Anda Wajib Tonton Program TV, ‘Roda Panas!’

4.

Setiap minggu, ‘Roda Panas’akan tampilkan episod yang membawa tema berbeza seperti supercar, superbike, off road vebicle, modifikasi kerera dan sebagainya.

IKLAN

5.

Pelbagai input dan perkongsian modifikasi trendy masa kini turut diserlahkan menerusi ‘Roda Panas’.

6.

Bakal menjadi program TV tentang automotif yang satu-satunya boleh memberikan kepuasan kepada penonton khususnya buat kaki kereta dan motosikal.

10 Sebab Kenapa Anda Wajib Tonton Program TV, ‘Roda Panas!’

7.

Menonjolkan aktor pujaan ramai, Remy Ishak sebagai hos!

IKLAN

8.

Bersesuaian dengan nama programnya, ‘Roda Panas’adalah program berteraskan automotif TERHANGAT pada masa kini.

9.

Pendekatan setiap episod bukan hanya sesuai untuk tontonan peminat automotif tetapi untuk seisi keluarga.

10.

Pengisian yang mantap, paparan visual yang hebat serta paparan setiap kenderaan bakal dipertontonkan dengan cukup terperinci!

Jadi jangan lupa untuk menyaksikan ‘Roda Panas’ bermula pada 12April 2021 pada jam 9:30 malam menerusi saluran Astro Naura!

10 Sebab Kenapa Anda Wajib Tonton Program TV, ‘Roda Panas!’

Teruskan bersama MASKULIN untuk nantikan pelbagai content behind the scene, preview setiap episod dan banyak lagi tentang ‘Roda Panas’ menerusi laman sesawang serta laman media sosial!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI