Kepada anda yang mungkin tak tahu apa itu MASKULIN DARE, boleh rujuk di sini.

Okay secara ringkasnya MASKULIN DARE ialah cabaran virtual run yang dianjurkan oleh MASKULIN menerusi Ideaktiv Sdn. Bhd. Dan mengikut perancangan jangka masa panjang kami, ia akan diadakan dan terbahagi kepada empat siri sepanjang tahun 2019.

UntukCabaran Siri 1, MASKULIN mengetengahkan cabaran MASKULIN DARE 3000KM. Berani kami katakan bahawa ini adalah cabaran virtual run yang paling gempak di Malaysia. Hadiah menanti pun sangat lumayan! Pstt.. pemenang juga mungkin ada peluang masuk majalah. Mungkin… siapa tahu. Hehe

10 Sebab Mengapa Anda WAJIB Sertai Virtual Run MASKULIN DARE!

BACA: Cabaran Virtual Run MASKULIN DARE Dibuka Untuk Pendaftaran, Hadiah Wang Tunai Jadi Rebutan!

Jadi mengapa anda perlu sertai cabaran virtual run MASKULIN DARE? Kami ada 10 sebab yang awesome yang mungkin boleh meyakinkan anda untuk sertainya!

1. Tempoh Larian

Bagi cabaran pertama tempoh larian dibuka sepanjang tempoh sebulan iaitu bermula 1 April 2019 sehingga 30 April 2019. Tempoh sebulan ini adalah jangka masa yang sempurna, tidak terlalu lama dan tidak terlalu sekejap untuk anda mencapai jumlah jarak larian minima.

2. Terbuka

Cabaran virtual ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia tidak mengira umur dan jantina. Ia juga terbuka kepada semua peserta di semua peringkat iaitu sama ada anda pelari sepenuh masa atau baru hendak bermula.

IKLAN

10 Sebab Mengapa Anda WAJIB Sertai Virtual Run MASKULIN DARE!

3. Semangat Kompetitif

Dengan menyertai virtual run MASKULIN DARE anda akan berlari dan cuba mencapai sasaran secara berkumpulan dan juga individu. Kajian mendapati bahawa anda akan melakukan larian atau senaman lebih banyak apabila mempunyai objektif bersama ramai orang. Inilah masa untuk anda bangkitkan semangat kompetitif dalam diri.

DAFTAR SINI!

4. Eratkan Hubungan

Walaupun bersifat secara virtual namun cabaran ini akan mengeratkan hubungan lebih ramai orang. Sebagai contoh setiap kumpulan pastinya akan sentiasa berhubung antara satu sama lain memberikan sokongan, berkongsi tip dan melakukan cabaran larian bersama-sama.

10 Sebab Mengapa Anda WAJIB Sertai Virtual Run MASKULIN DARE!

IKLAN

5. Lagi Ramai Lagi Meriah

Jika selama ini anda hanya berlari seorang diri pastinya sedar bahawa ia cukup sunyi. Menerusi MASKULIN DARE anda hidup anda pasti diselubungi dengan pelbagai karenah ahli kumpulan. Kemeriahan walapuun berlaku dalam bentuk digital pastinya membawa seribu satu kenangan manis.

10 Sebab Mengapa Anda WAJIB Sertai Virtual Run MASKULIN DARE!

6. Tingkatkan Prestasi

Mungkin inilah masanya untuk anda tingkatkan prestasi larian dengan lebih tinggi. Mungkin selama ini anda hanya lari bersendirian buat anda berada dalam zon selesa. Dengan larian yang boleh memupuk semangat persaingan anda secara tak langsung boleh tingkatkan prestasi.

7. Dianjurkan MASKULIN

Ini merupakan kali pertama MASKULIN menganjurkan cabaran virtual run seperti ini. Dengan pengalaman luas dalam industri gaya hidup lelaki, kami boleh memberikan penganjuran yang hebat dan pendedahan media dengan meluas.

10 Sebab Mengapa Anda WAJIB Sertai Virtual Run MASKULIN DARE!

IKLAN

8. Aplikasi Larian

Menariknya MASKULIN DARE membenarkan anda menggunakan apps larian seperti Strava, Garmin, Nike+ dan Runtastic.Apa yang penting ia harus mempunyai kemampuan untuk merakamkan rekod masa, tarikh dan jarak larian anda. Anda hanya perlu snapshot dan hantar bukti larian dalam tempoh ditetapkan. DONE!

9. T-shirt & Medal Eksklusif

10 Sebab Mengapa Anda WAJIB Sertai Virtual Run MASKULIN DARE!

Untul MASKULIN DARE 3000KM, anda perlu melengkapkan larian sekurang-kurangnya 20 kilometer untuk melayakkan anda menerima t-shirt, medal dan e-cert eksklusif daripada MASKULIN DARE. Bagi anda pengumpul medal, inilah medal yang wajib anda miliki!

10. Hadiah Wang Tunai

10 Sebab Mengapa Anda WAJIB Sertai Virtual Run MASKULIN DARE!

Keistimewaan utama MASKULIN DARE ialah kami menawarkan hadiah wang tunai yang agak lumayan. Top 3 Kumpulan bakal membawa pulang wang tunai RM1,000. Diikuti tempat kedua RM700 dan ketiga RM500. Manakala Top 3 Individu pula RM500 untuk tempat pertama, RM300 tempat kedua dan RM100 tempat ketiga. Bagi Kumpulan Paling Aktif sepanjang cabaran MASKULIN DARE pula membawa pulang RM1,500.

Jadi jangan berlengah lagi, daftarlah sekarang!

DAFTAR SINI!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI