Pada hari ini kita sudah memasuki 18 Ramadan 1442 Hijri menandakan sudah 18 hari kita menjalani ibadah puasa. Kurang dua minggu lagi, kita bakal meraikan kemunculan hari kemenangan, Hari Raya Aidilfitri.

Walaupun besar kemungkinan kita tidak dapat rentas negeri dan balik kampung namun kemeriahan Hari Raya haruslah kita teruskan. Lagipun bukan kali ini sahaja kita meraikan Hari Raya norma baharu, bahkan tahun lepas juga kita berdepan situasi sama.

Jadi sama-samalah kita berdoa akan penularan pandemik ini akan menurun dan keadaan kembali seperti biasa. Bagi lelaki kemeriahan Aidiltfitri pastinya tidak lengkap tanpa sepasang baju Melayu atau kurta yang kini semakin mendapat tempat di hati ramai pengguna.

Masih tidak terlambat untuk anda mendapatkan baju Melayu untuk digayakan pada pagi Raya. Setahun hanya sekalim merayakan hari yang mulia ini.

Jadi berbelanjalah sedikit untuk diri anda sendiri. Raikan kemenangan sebulan berjuang dengan melakukan ibadah puasa dan segala ibadah pada bulan penuh keberkatan tersebut.

Kali ini, MASKULIN ingin kongsi 10 jenama dan pereka yang memperkenalkan koleksi baju Melayu atau kurta sempena Hari Raya tahun ini.

IKLAN

Setiap satunya mempunyai rekaan tersendiri dan paling penting sangat elok digayakan terutamanya di Hari Raya. Buat anda yang ingin mencari baju Melayu atau kurta, boleh rujuk jenama-jenama pilihan MASKULIN ini!

BULAN BINTANG

ASAL

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ASAL (@asal.lelaki)

IKLAN

RIZRMANRUZAINI

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rizmanruzaini (@rizmanruzaini)

QIERAHMAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Qierahman HQ (@qierahman_)

RIFALEXCLUSIVE

IKLAN

NEONATE

ELAMAR’S

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELAMAR’S (@elamarhusinco)

RQAL EXCLUSIVE

ALHA ALFA RTW

NAWY

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sampin & kurta NAWY (@nawy.my)

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI