GARNIER PURE ACTIVE ANTI-ACNE WHITE ACNE & OIL CLEARING SCRUB

4 Skrub Untuk Kulit Muka Lelaki

Scrub muka untuk jerawat yang murah

Ini ialah rekomendasi scrub muka yang terbaik untuk menyelesaikan masalah jerawat dan kulit berminyak. Dengan hanya 4 minggu sahaja, kesan jerawat dan bintik hitam akan hilang sekelip mata serta masalah kulit berminyak berkurangan. Ia juga mempunyai sijil Halal.

4 Skrub Untuk Kulit Muka Lelaki

GARNIER MEN POWERWHITE WHITENING SCRUB

IKLAN

 

Scrub muka untuk lelaki kulit berminyak

Lelaki juga perlu memakai scrub muka untuk mendapatkan kulit yang segar. Produk ini dapat menghilangkan semua kekotoran dan mengawal kulit berminyak. Ia adalah dual produk yang membersihkan kulit secara mendalam serta mencerahkan muka.

4 Skrub Untuk Kulit Muka Lelaki

IKLAN

ST IVES NOURISHED & SMOOTH OATMEAL SCRUB & MASK

 

Scrub muka drugstore yang mengandungi oatmeal

Ini merupakan produk 2-dalam-1 kerana boleh digunakan sebagai scrub muka atau mask. Ia mempunyai aroma yang menyenangkan iaitu bau oatmeal dan juga madu. Dengan menggunakan scrub, muka pasti nampak lebih sihat, lembut dan segar. Selain itu, ia diperbuat 100% daripada serbuk kulit badam dan dijamin selamat digunakan.

IKLAN

4 Skrub Untuk Kulit Muka Lelaki

HIMALAYA APRICOT SCRUB

 

Scrub muka apricot

Terdapat banyak sel kulit mati dan kekotoran pada wajah. Justeru itu, scrub muka apricot ini membantu untuk mengupas sel kulit mati serta bintik hitam. Ia juga mengandungi vitamin E semulajadi yang dapat melembutkan kulit. Pasti muka kelihatan berseri-seri selepas ini!

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI