Mad Max: Fury Road (2015)

Pengarah: George Miller
Pelakon: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Rosie Huntington-Whiteley

Mad Max: Fury Road  sebuah filem aksi yang sememangnya sarat dengan babak aksi yang hebat seperti pelanggaran kereta, letupan dan pembunuhan. Walaupun ditambah dengan sentuhan CGI, namun ia menjanjikan kesan terbaik kepada anda. Pernah memenangi anugerah Oscar, sudah pasti tidak perlu dipertikaikan lagi kualitinya.

The Dark Knight (2008)

Pengarah: Christopher Nolan
Pelakon: Christian Bale, Heath Ledger, Maggie Gyllenhaal, Aaron Eckhart, Gary Oldman, Michael Caine, Morgan Freeman, Eric Roberts

Siapa yang tidak suka menonton kekuatan Batman dalam menjadi watak superhero? Terus meletakkan usaha Batman dalam menjamin keselamatan Gotham City, krisis dan babak konflik antara kunci dalam menjadikan filem ini lebih aksi dan berbeza dari filem sebelumnya. Mempunyai watak antoganis tambahan, serta politik yang tidak pernah habis dalam memegang takhta menguasai Gotham City, The Dark Knight adalah filem yang wajib anda tonton! Tambahan pula kenderaan canggih yang dipandu oleh Batman sangat hebat! Wajib tonton.

IKLAN

The Killer (1989)

Pengarah: John Woo
Pelakon: Chow Yun-fat, Danny Lee, Sally Yeh, Kenneth Tsang, Chu Kong

Kolaborasi antara pelakon Hong Kong yang hebat, John Woo dan Chow Yun menjadikan filem ini menarik untuk ditonton. Mana tidaknya, setiap minit pasti ada babak pergaduhan yang hebat ala assassin. 

IKLAN

The Bourne Ultimatum (2007)

Pengarah: Paul Greengrass
Pelakon: Matt Damon, Julia Stiles, David Straithairn, Edgar Ramirez, Scott Glenn, Joan Allen, Albert Finney, Colin Stinton, Joey Ansah

IKLAN

Kalau adanya bintang Matt Damon, sudah pasti corak filem yang dilakonkannya penuh aksi. Sesi keja-mengejar di stesen kereta api dan adegan tembak-menembak sudah pasti membuat anda tidak sennag duduk apabila menonton filem ini. Pasti saja ada debar yang menanti!

The Matrix (1999)

Pengarah: Larry and Andy Wachowski
Pelakon: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving, Joe Pantoliano

Aksi slow motion yang sarat dalam filem ini membawa penonton kepada dimensi berbeza iaitu The Matrix. Canggih! Siapa biasa menghentikan peluru hanya dengan menggunakan tangan? Hanya watak Keanu Reeves sahaja yang bisa melakonkan watak ini. Adegan berlawan yang pantas membuat mata anda tidak berkelip, terkesima!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI