Tekanan telah bertapak di dalam kehidupan seseorang menjadi suatu perkara yang tidak asing  dalam dunia serba modern ini. Walaupun bulan kesedaran stress telah melabuhkan tirainya pada April lalu, namun tekanan ini sentiasa hadir awalaupun bukan pada bulan April. Disini, kami akan memberi sedikit info untuka anda kendalikan stress anda.

5 Minyak Pati Pilihan Untuk Cantikkan Kulit Dan Kurangkan Stress

Dengan semua aplikasi dan alat untuk memulihkan tekanan, ramai yang beranggapan kaedah lama sudah tidak berkesan lagi. Hakikatnya, kaedah lama dan paling mudah tidak menggunakan perbelanjaan yang banyak seperti minyak juga masih berfungsi unutk meningkatkan kesejahteraan anda. Kini dengan banyak produk mesra kulit yang sedia ada digabungkan dengan minyak pati, lebih mudah untuk merangsang mood bercirikan minyak pati ke dalam rutin harian anda. Kami memilih minyak terbaik untuk anda merawat tekanan dengan perasaan anda.

 

 

Minyak Rose Geranium

 

Minyak wangi ini mempunyai kesan untuk mengawal saraf gemuruh, bau yang positif dan menaikkan serta-merta menenangkan minda dan mengembalikan keseimbangan emosi. Produk Green People’s dipenuhi dengan minyak pati, termasuk Vita Min Fix 24 Hour Cream, yang akan membantu anda menenangkan diri ketika berhadapan dengan tekanan. Dan sebelum tidur cuba AD Skin Synergy Geranium Rose Duo Perawatan Malam Berkhasiat, minyak malam aromatik yang dibuat daripada gabungan geranium rose dan minyak organik yang dingin direka untuk mencipta suasana yang santai dan wangi sambil menghidratkan kulit anda. Letakkan dua hingga tiga titiss ke atas telapak tangan anda, dan urut perlahan-lahan di muka dan leher anda setiap petang.

IKLAN

 

 

Minyak lavender

 

Minyak dari tumbuhan berwarna ini mempunyai kesan yang sangat menenangkan, menjadikannya sesuai untuk ketegangan saraf dan mereka yang menderita insomnia. Aroma santai akan memberi anda kelegaan jika anda merasa sukar untuk bertenang dan bersantai. Letakkan botol Krim Tangan di meja anda, yang membolehkan anda menggunakannya sekerap mungkin sepanjang hari. Sapukan di telapak tangan dan kulit andai, dan kemudian sedut aroma yang menenangkan apabila anda memerlukan momen ketenangan.

IKLAN

5 Minyak Pati Pilihan Untuk Cantikkan Kulit Dan Kurangkan Stress

 

Minyak Daun Rosemary

 

Dikenali secara meluas sebagai perangsang mental dan penawar kepada minor kemurungan , minyak Rosemary juga dikatakan membantu ingatan dan kepekaan, sehingga merupakan cara terbaik untuk memulakan hari itu. Urut kepala anda dari atas ke bawah denga campuran minyak daun Rosemary, minyak alpukat dan minyak biji Safflower, untuk keadaan, menyuburkan dan menghidupkan semula rambut dan kulit kepala, untuk rambut lembut dan lembap, berkilat, rambut.

IKLAN

5 Minyak Pati Pilihan Untuk Cantikkan Kulit Dan Kurangkan Stress

Minyak mandarin

 

Seakan-akan jeruk ini membantu mengurangkan kesan negatif tekanan harian, menggalakkan tidur lena, tenang, dan menyokong perasaan kepuasan dan kesejahteraan, sementara menanamkan ketenangan.

 

Minyak Ylang Ylang

 

Minyak pati sensual ini mempunyai sejarah yang panjang menjadi pemangkin suasana yang sangat berkesan dan menenangkan minda. Manjakan kulit anda dengan Ylang Ylang yang boleh mengembalikan rawatan wajah untuk mengurangkan tekanan dan mewujudkan perasaan damai.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI