Garnier Men Acno Fight Serum

5 Produk Kulit Lelaki Menghalang Jerawat

Skin care terbaik untuk lelaki dengan kulit berjerawat

Masalah jerawat sering dihadapi oleh perempuan mahupun lelaki. Oleh sebab itu, para lelaki yang menghadapi masalah jerawat perlu menggunakan serum ini untuk merawat masalah tersebut. Serum ini mengandungi buah lemon dan peppermint ekstrak yang dapat menghapuskan jerawat dengan sekelip mata. Selain itu, ia juga sangat sesuai digunakan bagi para lelaki yang mempunyai kulit berminyak.

Sulwhasoo Snowise Brightening Cream (5ml)

5 Produk Kulit Lelaki Menghalang Jerawat

Krim malam terbaik untuk kulit berminyak

IKLAN

Untuk mendapatkan kulit yang lebih sihat anda perlu menggunakan krim malam. Ini kerana ia mengandungi ekstrak ginseng yang boleh diserap oleh kulit. Justeru itu, kulit akan nampak lebih berseri dan secara tidak langsung menyelesaikan masalah tona kulit yang tidak sekata. Kulit pasti nampak lebih lembap dan sihat dengan menggunakan krim ini.

Innisfree Olive Cream 

5 Produk Kulit Lelaki Menghalang Jerawat

Skin care terbaik untuk kulit kering

IKLAN

Krim ini sangat sesuai digunakan untuk orang yang mempunyai masalah kulit kering. Ia mengandungi vitamin E yang dapat membantu memulihkan kulit yang rosak serta melembapkan kulit wajah. Kulit akan kelihatan lebih cantik dan selepas ini, anda tidak akan mempunyai masalah kulit kering lagi.

Cetaphil Gentle Skin Cleanser (500ml)

5 Produk Kulit Lelaki Menghalang Jerawat

IKLAN

Cleanser terbaik untuk kulit sensitif

Ini adalah produk cleanser yang menjadi pilihan ramai tidak kira lelaki mahupun perempuan. Ia sangat sesuai digunakan bagi yang mempunyai masalah kulit sensitif. Pencuci muka Cetaphil diyakini tidak memedihkan mata seperti produk-produk cleanser yang lain. Dengan menggunakan produk ini, kulit muka pasti nampak lebih mulus dan sihat.

Innisfree Orchid Cream (50ml)

5 Produk Kulit Lelaki Menghalang Jerawat

Produk anti-aging dari Korea yang terbaik

Inginkan kulit lebih sihat dan awet muda? Ini adalah produk anti-aging yang membantu kulit nampak lebih muda daripada usia sebenar. Nutrisi yang ada didalam produk ini dapat mengurangkan kedutan dan menambahkan keanjalan wajah. Selain itu, ia juga membuatkan wajah nampak lebih sihat dan berseri.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI