7 Produk Jadikan Rambut 24 Jam Kemas

1.REDKEN FULL IMPACT BODIFYING AND THICKENING SHAMPOO

Bagi mereka yang mempunyai masalah rambut nipis, syampu ini adalah penyelesaiannya. Dengan teknologi Thick-Lift dan kandungan protein menjadikan tekstur rambut lebih tebal dan berkilau.

7 Produk Jadikan Rambut 24 Jam Kemas

2.GATSBY SET & KEEP SUPER HARD

Tidak melekit, penggayaan lebih mudah dan tahan lama. Mengandungi Vitamin pelembap untuk melindungi rambut. Hanya goncang dan semburkan ke rambut dari jarak 15cm – 25cm. Jangan sikat selepas penggayaan bagi mengelakkan tompok putih daripada terbentuk.

IKLAN

7 Produk Jadikan Rambut 24 Jam Kemas

3.REDKEN POLISH UP POMADE FOR MEN

Teksturnya yang ringan dan mudah dibentuk menjadikan kemasan rambut lebih rapi dan bersinar.

 

IKLAN

4.SLICK RICK STYLING HAIR WATER GEL

Memastikan apa sahaja stail rambut untuk kekal lebih lama. Rumusan tanpa minyak ini diperhebatkan dengan FluidPure 8G bagi memastikan tiada kesan kegatalan kulit kepala, bau dan rambut kekal stylo.

7 Produk Jadikan Rambut 24 Jam Kemas

5.CLEAR MEN ANTI- DANDRUFF

IKLAN

Formulasi spesifik untuk kaum lelaki dalam mengatasi masalah kulit kepala dan keguguran rambut. Mengandungi Bio Nutrium 10 bagi membasmi kelemumur dari akarnya juga meningkatkan penghasilan protein.

7 Produk Jadikan Rambut 24 Jam Kemas

6.STUDIOLINE INDESTRUCTIBLE STYLING GEL

Gel tidak berminyak dan  mudah disapu sekata para rambut. Hanya perlukan sedikit, rambut anda boleh dibentuk pelbagai gaya. Terbaik untuk rambut kering bermasalah yang memerlukan pelembap khusus untuk kulit kepala. Campuran herba yang menenangkan menjadikan kepala lebih ringan dan selesa. Mengandungi minyak Tea Tree anti kelemumur dan ekstrak biji anggur membantu dalam menangani tindakan anti-mikrob.

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI